Оригінальний рецепт лазаньї без м’яса – неймовірно ніжна і ситна страва

Ця ніжна і легка лазанья не залишить байдужим нікого. Не дивлячись на те, що в ній немає м’яса, вона ще й дуже ситна. Для тих, хто полюбляє овочі, це просто знахідка.

200 г замороженої цвітної капусти

100 г замороженого зеленого горошку

листи для лазаньї

150 г сиру брі

50 г вершкового масла

1 ст. л. борошна

200 мл молока

1 ст. л. французької гірчиці

Сіль та перець за смаком

Цвітну капусту та горошок розморозити. Сир брі порізати невеликими шматочками.

У невеликому сотейнику розтопити вершкове масло, додати муку, перемішати вінчиком. Після цього поступово додати молоко, безперервно помішуючи. Зменшити вогонь до мінімуму і варити соус, періодично помішуючи, поки він стане по консистенції як рідка сметана. Додати в готовий соус гірчицю. Посолити, поперчити.

На дно форми для запікання викласти трохи соусу. Зверху – листи лазаньї, цвітну капусту, сир брі, горошок, полити соусом. Повторити шари. Верхнім шаром має бути лист, политий соусом. Запікати в розігрітій до 180°С духовці впродовж 25 хвилин.

Вас це може зацікавити: Як приготувати пасту з гарбузом, куркою та сирним соусом

Паста-салат з горошком, горішками і оригінальним огірковим соусом

Як не зіпсувати макарони по-флотськи: 6 секретів приготування ідеальної страви

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист