Хто сказав, що швидка їжа не може бути корисною? Цей ароматний суп з мівіни перетворює звичайну локшину швидкого приготування на смачну домашню страву. Додавши свіжий молодий горошок, ніжні м'ясні кульки, грибочки та хрусткі суцвіття броколі, ви отримаєте поживний та збалансований обід, який готується всього за 15 хвилин.
Секрет смачного супу з мівіни – у насиченому бульйоні та свіжих інгредієнтах.
Інгредієнти на 2 порції:
1 пачка мівіни (з будь-яким смаком)
200 г готових м'ясних кульок (можна приготувати самостійно)
150 г свіжого молодого горошку
150 г суцвіть броколі
100 г свіжих грибів (шампіньйони або шіїтаке)
1 л курячого або овочевого бульйону
1 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. кунжутної олії (за бажанням)
сіль та перець за смаком
Довести до кипіння бульйон.
Гриби нарізати середніми шматочками і додати з м’ясними кульками до бульйону. Варити 7-8 хвилин.
Броколі розділити на суцвіття. Разом з горошком покласти в каструлю і варити ще 5-10 хвилин (до м'якості овочів).
Додати мівіну й варити 2-3 хвилини.
Приправити соєвим соусом, сіллю та перцем за смаком.
Зняти з вогню, додати кунжутну олію.
Вас це може зацікавити: Рецепт найсмачнішої юшки зі скумбрією