Перлова крупа з фореллю: рецепт смачної страви, яка нічим не поступається різотто

Перлову кашу мало хто любить. Але якщо її приготувати за цим рецептом, від неї не зможете відірватися. Це вже не перловка, а майже різотто.

300 г форелі

150 г перловки

80 г печериць

80 г свіжого чи замороженого горошку

60 г твердого сиру

15 мл оливкової олії

5-6 пір'я зеленої цибулі

кілька гілочок петрушки

сіль та перець за смаком.

Рибу розрізати на шматочки товщиною 3 см, залити холодною водою, додати петрушку та поставити на середній вогонь. Варити 15 хвилин. Видалити петрушку, процідити бульйон, рибу розібрати.

Білу частину зеленої цибулі дрібно нашинкувати. Розрізати гриби на 4 частини, горошок розморозити.

У сотейник влити оливкову олію, підсмажити в ній цибулю протягом 1 хвилини. Додати перловку та, постійно помішуючи, смажити 5 хвилин на середньому вогні.

Влити 0,5 л бульйону, додати печериці, сіль та перець, тушкувати 20 хвилин на середньому вогні.

Додати горошок і тушкувати ще 5 хвилин.

Посипати натертий сир, добре розмішати, зняти з вогню.

Подавати форель з кашею. За бажанням додати нарізану зелену цибулю.

Вас це може зацікавити: Філе пангасіуса в лимонно-гірчичному соусі, запечене в духовці – простий і смачний рецепт

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист