Філе пангасіуса в лимонно-гірчичному соусі, запечене в духовці – простий і смачний рецепт

Пангасіус досить просто готувати, але як і будь-яка інша риба в приготуванні має свої особливості, завдяки яким розкривається смак і текстура. Він не любить тривалої термічної обробки – саме тоді виходить ніжним і буквально тане в роті.

Оскільки пангасіус має нейтральний смак, до нього потрібен «виразний» соус.

300 г філе пангасіуса

1 лимон

1/2 ч. л. меленого сушеного часнику

1/4 ч. л. паприки

1 ч. л. діжонської гірчиці

2 ч. л. оливкової олії

сіль, перець, чебрець до смаку

З'єднати сік та цедру 1/3 лимона з меленим часником, паприкою, діжонською гірчицею та дрібкою солі. Додати оливкову олію та добре перемішати, щоб вийшов однорідний соус.

У рибі видалити кістки і розділити на порційні шматочки.

Викласти пангасіус у форму для випічки, застелену пергаментом, полити соусом, що вийшов.

Випікати в попередньо розігрітій до 22°С духовці протягом 10 хвилин. Після цього увімкнути режим обдування і запікати ще 2 хвилини.

При подачі приправити меленим перцем, паприкою та чебрецем.

Вас це може зацікавити: Як смачно запекти в духовці тріску з томатами та квасолею

У чому обваляти рибу замість борошна, щоб вбирала менше жиру під час смаження

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист