Паста-салат з горошком, горішками і оригінальним огірковим соусом

Спробувавши цей салат один раз, ви будете готувати його постійно. По-перше, це паста. А пасті завжди є місце в раціоні. По-друге, тут цікава заправка. По-третє, це дуже смачно.

250 г пасти

10 г кореня імбиру

3 гілочки петрушки

75 г майонезу

2 ст. л. соєвого соусу

3 ст. л. винного оцту

2 ст. л. солодкого соусу чилі

50 г солоного арахісу

1 маринований огірок

150 г замороженого горошку

1 морквина

Відварити пасту, як зазначено на упаковці. Після готовності скинути її на друшляк і промити холодною водою.

Імбир очистити і дрібно нарубати або натерти на терці.

Петрушку дрібно нарубати.

Готуємо соус. Змішати імбир, петрушку, майонез, соєвий соус, оцет і  солодкий соус чилі. Моркву та огірок нарізати соломкою. Змішати пасту, моркву, огірок, арахіс і соус. Прибрати в холодильник для того щоб паста увібрала всі смаки. Смачного!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист