Спробувавши цей салат один раз, ви будете готувати його постійно. По-перше, це паста. А пасті завжди є місце в раціоні. По-друге, тут цікава заправка. По-третє, це дуже смачно.
250 г пасти
10 г кореня імбиру
3 гілочки петрушки
75 г майонезу
2 ст. л. соєвого соусу
3 ст. л. винного оцту
2 ст. л. солодкого соусу чилі
50 г солоного арахісу
1 маринований огірок
150 г замороженого горошку
1 морквина
Відварити пасту, як зазначено на упаковці. Після готовності скинути її на друшляк і промити холодною водою.
Імбир очистити і дрібно нарубати або натерти на терці.
Петрушку дрібно нарубати.
Готуємо соус. Змішати імбир, петрушку, майонез, соєвий соус, оцет і солодкий соус чилі. Моркву та огірок нарізати соломкою. Змішати пасту, моркву, огірок, арахіс і соус. Прибрати в холодильник для того щоб паста увібрала всі смаки. Смачного!