Фрунчоза з печерицями і цукіні – рецепт легкої літньої страви

Чи варто говорити, що фунчоза ідеально підходить для літа? Її можна готувати з різними сезонними овочами та, найголовніше, подавати холодною. Ця локшина обожнює різні соуси та спеції, які насичують її своїми смаками та ароматами, тому тут можна експериментувати та додавати щось своє. Принцип приготування дуже простий і можна придумати нескінченну кількість варіантів.

100 г локшини фунчози

200 г печериць

200 г цукіні

1 зубчик часнику

2 ст. л. олії

2 ст. л. устричного соусу

1 ст. л. рисового оцту

дрібка цукру

соєвий соус, мелений перець та петрушка по смаку.

Печериці нарізати на четвертинки, цукіні брусочками, часник придавити ножем і довільно нарізати. Обсмажити печериці та цукіні на олії на максимальному вогні, постійно помішуючи.

Додати устричний соус і дрібку цукру, обсмажити ще 2-3 хвилини.

Приготувати локшину згідно з інструкцією на упаковці. З'єднати з овочами, додати рисовий оцет і петрушку, приправити меленим перцем.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист