Як цікаво провести вихідні в різних містах України (28-29 червня)

Куди піти в Одесі

Оперета «Ніч у Венеції»

Бал-маскарад на вулицях Венеції служить лише атмосферною декорацією для фривольної водевільної комедії з безліччю бійок і любовних пригод. Самовдоволений серцеїд, герцог Урбіно, прибуває до Венеції на маскарад. Він має намір спокусити красуню Барбару, дружину місцевого сенатора Делаква… Як і чим скінчиться цей маскарад глядачі побачать на власні очі. Отже, до зустрічі на карнавалі!

Театр музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного), вул. Пантелеймонівська, 3
19 червня, 18:00
Квитки: від 200 грн.

Вистава «Місце для дракона» 

У будь-якому суспільстві завжди знайдеться той, хто відрізняється від усіх. В нашій історії – це дракон Грицько. А відмінність його в тому, що він добрий і інколи не бажає заподіяти комусь зла. Він навіть пише вірші! І тепер перед ним стає складне випробовування: довести, що він добрий та не заслуговує на смерть, яку хоче заподіяти йому недолугий правитель. То чи вийде в Грицька зберегти мирне життя, створюючи всюди красу та чудові поезії? Приходьте на виставу і про все дізнаєтеся!

Український театр, вул. Пастера, 15
29 червня, 16:00
Квитки: від 80 грн.


Головний Одеський сімейний фестиваль їжі та хендмейду «Одеса Мама»


Приходьте на  фестиваль усією родиною і запрошуйте друзів, адже на цих вихідних на вас чекає багато цікавого!

Фуд-корти від топових ресторанів міста та кавʼярень, фуд-корти вуличної їжі. Ви зможете купити багато крафтових продуктів, декору та хендмейду.

Окремо чекає багато розваг для діток. Безкоштовні майстер-класи, аквагрим, малювання, розпис пряників, дитяче фехтування, інтерактивні дитячі програми на сцені, розпис гіпсових фігурок та багато іншого.

Кіностудія, Французьский бульвар, 33

29 та 30 червня, з 12:00 до 20:00
Квитки: від 200 грн.

Спідфрендінг

Ми знаємо, як ви чекали на спідфрендінг, і не дарма: цього разу він буде особливим – на свіжому повітрі та в обіймах дерев Зеленого театру.

Вже в цю суботу ми зберемо навколо себе багато цікавих людей та ідеальних запитань, які точно відкриють той самий співрозмовний метч!

Нові знайомства це не лише про емоції та спільне дозвілля, а й спосіб розкритися та дізнатися більше про себе.

Зелений Театр, вул. Маразліївська, 1є (парк Шевченка)

29 червня, 16:00
Квитки: донат від 100 грн.

Вистава «Молочайник»

Це вистава про те, як бути «українцем в окупації» і при тому зберегти своє життя.

Невелике селище Кавунівка в Херсонській області. П’ять жінок, які мають вижити в умовах окупації. Таємничий херсонський Молочайник, що захищає жителів Херсонщини, які залишилися один на один з ворогом. Звичайне життя в окупованому селищі. Сміх крізь сльози. Гідність, незламність, віра в Перемогу.

Одеський театр юного глядача, вул. Грецька, 48а
30 червня, 17:00
Квитки: від 200 грн.


Куди піти у Дніпрі

Вистава «Мадам Рубінштейн»


Захоплива постановка розкаже реальну історію життя легенди світової косметології Хелени Рубінштейн. Неймовірна жінка, харизматична, впевнена у собі та вельми ексцентрична вона досягла широкого визнання та створила справжню імперію краси. «Немає некрасивих жінок, є ліниві!» – так висловлювалася стосовно жіночої краси легендарна Хелена. Вона стала символом прагнення жінки бути красивою, коханою та щасливою. Та чи насолоджувалася цими щедротами долі сама косметологиня? Вистава відкриє глядачеві найпотаємніші сторінки життя королеви краси, у якому були стрімкі злети та падіння. Ви точно будете вражені. 

Дніпровський академічний театр драми та комедії, пр. Яворницького, 97

29 червня, 15:00
Квитки: від 150 грн.

 Стендап на даху

Затишний «Дах на Троїцькій» продовжує сезон стендап-концертів на даху і нагадує, що на вас чекає не лише незабутня зустріч з класними коміками, але й фантастично красиві види на місто та свіже повітря! Завершуйте свій робочий тиждень по-королівськи.

Цими вихідними своїми веселими життєвими історіями та дотепними жартами вас розважатимуть коміки Нєкіпєлов, Кіріченко, Чупраков та Галицький. Тож чекаємо на вас!

Музей українського живопису, вул. Троїцька Площа, 5-а

29 червня, 19:30
Квитки: від 400 грн.

Концерт BANDURA COVER SHOW 

 

Програма вечора буде сповнена кавер-версій улюблених всіма хітів, що виконуватимуться на бандурі. Нетлінні хіти Eagles, Sting, Imagine Dragons, Adele, Кузьма Скрябін, Океан Ельзи, Артем Пивоваров, SHUMEI, DOROFEEVA та ZLATA OGNEVICH лунатимуть в стінах Дніпровської філармонії. Культові пісні прозвучать яскраво, потужно та по-українськи! Так можемо тільки ми! 

Дніпровська філармонія ім. Л Когана, вул. Воскресенська, 6
30 червня, 17:00
Квитки: від 150 грн.

Вистава «Спальня Сальвадора»


Відомий депутат-аграрій запрошує у гості знамениту письменницю подивитися на оригінал картини Сальвадора Далі, яка прикрашає його спальню. Продовження зрозуміле? Проте щось пішло не так. Вони танцюють танго. Під диваном знаходять третього. І цей третій не зайвий. Ця людина з трьома дипломами перевертає життя наших героїв, а також життя двох міністерств. Кохання… Шампанське… У цій виставі є усе!

Дніпровський академічний театр драми та комедії, пр. Яворницького, 97

30 червня, 16:00
Квитки: від 250 грн.

Сезон цвітіння лаванди у Ботсаду ДНУ

Відвідайте Ботанічний сад ДНУ та пориньте у фіолетове море лаванди! Сезон цвітіння вже розпочався, тож не пропустіть можливість насолодитися неймовірною красою та ароматом цих чудових квітів.

На вас чекає яскрава фотозона: лавандові поля стануть чудовим фоном для ваших фотографій. Відпочиньте і прогуляйтеся лавандовими полями, вдихніть їх цілющий аромат та розслабтеся у спокійній атмосфері, насолодіться чудовим ароматом лаванди, який має заспокійливий та розслаблюючий ефект.

Не пропустіть цю чудову можливість!

Вул. Бронетанкова, 1А

Пн Пт, з 9:00 до 15:00
Квитки: від 50 грн.

Куди піти у Львові
Концерти в рамках туру «Нескорені»

Благодійний тур «Нескорені» на підтримку ініціативи мецената Андрія Мацоли вже вдруге відбудеться в українських містах. На сцену вийдуть справжні зірки рок-сцени.

Марта Липчей – молода і вже дуже популярна артистка, котра протягом лише одного року творчої діяльності зробила блискучу кар’єру і підкорила серця тисяч українців. На концерті прозвучать пісні з дебютного альбому виконавиці «Народжена в серпні». Гурт KOZAK SYSTEM – народні улюбленці, виступи яких щоразу збирають повні зали. Гурт «Друга ріка» – легендарний колектив, одні із засновників української музики, на рахунку яких – десятки солд-аутів та великі стадіонні тури.

На концерті прозвучать пісні про силу українців, їхню красиву душу й відважні серця. Енергійна, драйвова, прониклива подія подарує незабутні відчуття!

Територія !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26

30 червня, 19:00
Квитки: від 390 грн.

Концерт «Артистка Чуприненко»

Артистка Чуприненко запрошує всіх на терапевтичний музичний вечір. Під час концерту ви зможете пережити широку палітру почуттів, будете сміятись і плакати, «мурахи» бігтимуть по шкірі. Завдяки щирим композиціям ви зможете краще пізнати себе і навколишній світ, подолати складні переживання, викликані різними життєвими ситуаціями. Приходьте із друзями та розділіть ці враження з найдорожчими! Готуйте ліхтарики, щоб разом створити неймовірну атмосферу.

Тераса !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26
29 червня, 19:00
Квитки: від 500 грн.

Концерт POSITIFF X FREEDOM FEST

Запрошуємо всіх шанувальників сучасної української музики на концерт легендарного українського артиста, знаного трендсеттера і хітмейкера POSITIFF! Зірковий представник вітчизняного шоу-бізнесу вже створив цілу епоху у складі гуртів Время&Стекло та MOZGI. «На стилі», «Ім’я 505», «Тролль», «Аябо» – треки, які ви знаєте напам’ять. Тож такої крутої нагоди втрачати не можна! Разом з Олексієм у концерті візьмуть участь special guests: чарівні НАСТЯ БАЛОГ і YATSUTA.

OTAMAN BEACH CLUB, Кільцева дорога

29 червня, 17:00
Квитки: від 450 грн.

Концерт «Музичні хіти світового кіноекрану»

Цього вечора у неймовірний тандем об’єднаються ваші улюблені кіноісторії та мелодії флейти, скрипки і саксофону. Відомі хіти отримають нове оригінальне звучання, а вас полонять яскраві та приємні спогади.  Особливу музичну програму цього вечора представлять: Богдан Дворник, Андрій Вакула та Олег Довгаль. Не відмовте собі у чудовому відпочинку. Запрошуйте рідних, друзів та приходьте!

Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38
30 червня, 18:00
Квитки: від 250 грн.

Дитячий майстер-клас з малювання

У комфортній та теплій атмосфері кожна дитина відчує себе справжнім художником. Учасники навчаться основам малювання та зможуть створити ексклюзивні авторські роботи. А головне – ніхто тут не виставлятиме бали, адже кожен талант – унікальний. Юні художники дізнаються багато цікавого про малювання та відкриють для себе деякі творчі секрети. Учасники отримають всі необхідні матеріали. Буде і смачне частування!

Арт-студія «Простір мрій», вул. Городоцька, 106

29 червня, 13:00
Квитки: від 300 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист