Хрумкі баклажани з ніжним сиром і соковитими помідорами – відмінна комбінація. Особливо вона смачна в тих випадках, коли ви використовуєте сезонні плоди.
2 баклажани
2 помідори (або 200 г черрі асорті)
100 г сиру фета
Пучок зелені (петрушка і рукола)
2-3 ст. л. Крохмалю
Соус «Солодкий чилі»
Сіль за смаком
Баклажани нарізати крупними кубиками, посолити і відставити на 10 хвилин, щоб втратили гіркоту. Злити воду, що утворилася, підсушити баклажани паперовим рушником.
Обва
ляти у крохмалі і обсмажити в добре розігрітій олії до хрусткої скоринки. Готові овочі викласти на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Помідори й фету нарізати крупними кубиками (черрі можна не розрізати), петрушку – дрібно.
Викласти на тарілку петрушку й руколу, потім баклажани і помідори. Зверху – фету. Полити «Солодим чилі».
Вас це може зацікавити: Куряча грудка на грилі в особливому маринаді: ніжна й неймовірно соковита
Освіжаюче морозиво з кави та вершків за 1 хвилину - простий рецепт