Після цього салату ви полюбите баклажани

Хрумкі баклажани з ніжним сиром і соковитими помідорами відмінна комбінація. Особливо вона смачна в тих випадках, коли ви використовуєте сезонні плоди.

2 баклажани

2 помідори (або 200 г черрі асорті)

100 г сиру фета

Пучок зелені (петрушка і рукола)

2-3 ст. л. Крохмалю

Соус «Солодкий чилі»

Сіль за смаком

Баклажани нарізати крупними кубиками, посолити і відставити на 10 хвилин, щоб втратили гіркоту. Злити воду, що утворилася, підсушити баклажани паперовим рушником.

Обва

ляти у крохмалі і обсмажити в добре розігрітій олії до хрусткої скоринки. Готові овочі викласти на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Помідори й фету нарізати крупними кубиками (черрі можна не розрізати), петрушку – дрібно.

Викласти на тарілку петрушку й руколу, потім баклажани і помідори. Зверху – фету. Полити «Солодим чилі».

Вас це може зацікавити: Куряча грудка на грилі в особливому маринаді: ніжна й неймовірно соковита

Освіжаюче морозиво з кави та вершків за 1 хвилину - простий рецепт

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист