Штраф і арешт за оголені груди: у яких країнах заборонено засмагати топлес

Для тих, хто полюбляє засмагати топлес, відпочинок на деяких райських курортах може закінчитися за ґратами.

Щоб засмага рівно лягала і не залишалося світлих смуг від купальника, деякі жінки засмагають топлес. Однак є країни, де це може мати серйозні наслідки, пише The Daily Star

Дубай. Тут панують суворі закони, згідно яких жінкам, здається, забороняється більше, ніж дозволяється. Навіть для туристів немає винятків із правил. Тому дами, які надумають засмагати голими або топлес, матимуть проблеми з законом. Наприклад, за появу в бікіні за межами пляжу можна отримати до 6 місяців в'язниці.

Туніс. Ще одна сувора мусульманська країна. За оголення в громадських місцях тут  можуть оштрафувати або ув’язнити.

Єгипет. Хоч це не настільки релігійна країна і сувора країна, як попередні, оголення в громадських місцях теж вважається порушенням закону. А це карається штрафами або ув'язненням.

Тринідад і Тобаго. Не думайте, що десь на краю світу – на райському карибському  острові – можна робити все, що заманеться. У раю теж є правила. І вони забороняють засмагати голими і напівголими.

Мальта. На цьому острові кримінальний кодекс передбачає покарання навіть  «непристойний одяг». А за «без одягу» тим більше. Тож якщо хочете розпрощатися з 700 євро, можете роздягатися.

Марокко. Штраф або ув'язнення – місцеві правоохоронні органи вирішать на свій розсуд, якщо спіймають когось на пляжі без купальника.

Багамські острови. Оголення на Багамах вважається неприйнятним. Злісних порушників громадського спокою змушують поважати закони країни з допомогою штрафів.

Вас це може зацікавити: У Саудівській Аравії вперше за 70 рокі почали продавали алкоголь, але не всім

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист