Якщо набридла окрошка: холодний огірковий суп

Літні холодні супи – це окрема тема. Вони легко готуються, смачні і освіжаючі. Окрошка, борщ, холодник, литовський борщ, гаспачо, сальморехо – скільки їх різних і таких смачних!

Спробуйте приготувати ще один – огірковий суп із зеленню та грецьким йогуртом. Саме зараз, коли починають достигати хрусткі огірочки, а на вулиці спека, час для такої страви.

500 г огірків

50 г  руколи

1 маленький зубчик часнику

1/2 лайми

100 мл мінеральної води

200 г грецького йогурту

сіль за смаком

Огірки очистити від шкірки та крупно нарізати. Руколу добре промити та обсушити.

Викласти в блендер огірки, руколу, зубчик часнику, вичавити сік із половини лайма і додати мінеральну воду. Перебити до потрібної консистенції.

Додати до суміші грецький йогурт і по смаку посолити.

Охолодити в холодильнику – і можна смакувати.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист