5 лаків для нігтів, які виглядають дуже дешево

Стильний манікюр завжди виграшно виглядає й доповнює образ. Невдалий колір може його зіпсувати. Розповідаємо, які кольори сприймаються як відсутність смаку.

Навіть актуальні кольори лаку можуть зіграти з манікюром злий жарт і виставити його власницю у невигідному світлі.

Сірий лак. Всі відтінки сірого, на відміну від чорного, виглядають на нігтях тьмяно і дешево. Вони перетворюють власницю манікюру на сіру мишку. До того ж  погано поєднуються з прикрасами з будь-яких металів.

Білий лак. Він має право на існування. Але в нього стільки мінусів, що краще уникати такого кольору. Білий виглядає неохайно, коли відростає. На ньому сильніше, ніж на інших, помітні сколи та подряпини. Якщо ж світлий лак дуже подобається, альтернативою може стати молочний колір та напівпрозорий бежевий.

Золотистий лак. Золото на нігтях виглядає претензійно й надто химерно. Однак в якості акцента (наприклад, у французькому манікюрі) може створити шедевр нейл-арту.

Неоновий лак. Яскраві лаки «вирви око» самі по собі виглядають інтригуюче. Проблема в тому, що вони вписуються далеко не в кожен аутфіт. Діловий та вечірній стиль у поєднанні з кислотними відтінками виглядатимуть вульгарно. Трохи згладити враження зможе, наприклад, френч. Але не настільки, щоб з таким манікюром приходити на важливу ділову зустріч.

Фіолетовий перламутровий лак. Перламутр виглядає досить зухвало і викриває всі недоліки манікюру та шкіри рук. Фіолетовий колір – небезпечний: він додає віку. А разом це може бути модне фіаско. Руки мають бути ідеально доглянутими, щоб носити такий лак. Оберіть більш «спокійний» колір, а замість перламутру – покриття з дрібним шиммером. Від цього ви тільки виграєте.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист