ROMA TUZ привідкрила завісу особистого життя новою музичною роботою “Відчути”

Тендітна та романтична, нове дихання жіночої поп-музики співачка ROMA TUZ презентує трек  “Відчути”, який присвятила своєму нареченому.

Виконавиця продовжує своєю творчістю надихати дівчат бути впевненими у собі та вірити у себе. Проте на цей раз ROMA TUZ вирішила створити композицію про кохання і привідкрити двері власної душі. Адже вже за місяць співачка буде у новому статусі дружини.

“Я довго не могла написати пісню про щось вічне та тепле, про щиру любов. Першим народився куплет і аж через декілька місяців я дописала пісню “Відчути” повністю. Я зрозуміла, що потрібно додати вир почуттів, який живе в мені. Ця пісня охопила різні періоди мого життя, я присвятила її своєму нареченому. Вже у серпні ми станемо сім'єю. Тому хочеться, аби ця пісня стала гімном кохання для сотень тисяч сердець”, - зазначила ROMA TUZ.

Сама відеоробота на пісню “Відчути” передає романтичність та легкість. За сюжетом двоє закоханих сердець намагаються знайти одне одного у цьому буремному житті. І уламок дзеркала - єдина річ, через яку вони отримують знак, що скоро зустрінуться.

“Кліп вийшов неймовірно атмосферним, що не скажеш про погодні умови під час знімання. Команда працювала у доволі екстремальних умовах: у повітрі +33, сильний вітер та пустир. Чи можна назвати цю роботу створеною на межі власних можливостей? Так”, - зізналася виконавиця.

Слухай «Відчути» на стримінгах: 

ROMA TUZ в соцмережах: https://e-muzyka.link/ROMATUZVidchuty

Instagram https://instagram.com/romatuz.music/

TikTok https://www.tiktok.com/@romatuz.music

Незабаром на творчість співачки чекає новий етап, адже ROMA TUZ стала джокером проєкту “Українська пісня”. Подія відбудеться 10 серпня на львівському !FESTrepublic. Співачка презентує перед глядачами свій трек “Королева” та боротиметься за перемогу. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист