І для сімейної вечері, і для дружньої вечірки чудово підійдуть курячі крильця. Вони готуються дуже швидко, не вимагають особливих фінансових витрат та кулінарних навичок.
Сьогодні ділимося рецептом гострих курячих крилець із книги Джеймі Олівера «5 інгредієнтів: швидкі та легкі рецепти». Ще дивовижна страва від відомого британського кухаря, яку неодмінно оцінять усі!
4 великих курячих крила
1 ст. л. кунжуту
2 ст. л. соусу теріякі
1 свіжий червоний перець чилі
2 стебла зеленої цибулі
1 ст. л. червоного винного оцту
На сковороді на середньому вогні обсмажити кунжут до золотистого кольору. Пересипати його на тарілку.
Скласти у сковороду крильця, обсмажити їх по одній хвилині з кожного боку, додати соус теріякі та стільки води, щоб вона покривала крила.
Розрізати чилі вздовж навпіл і додати до сковороди. Готувати, перевертаючи, 25-30 хвилин, поки курка не стане м'якою, а соус не загусне.
Налити в сковороду трохи червоного винного оцту, все перемішати.
Перед подачею посипати крильця тонко нарізаною зеленою цибулею та кунжутом.
Вас це може зацікавити: Куряча грудка на грилі в особливому маринаді: ніжна й неймовірно соковита