Співачка Angela розповіла, за яку футбольну команду вболіває в Україні

У Німеччині в стадію плей-офф перейшов Чемпіонат Європи з футболу. Участь у престижному турнірі приймала і збірна України, яка зробила все, щоб гідно представити країну. 

Звісно, прості люди та зірки вболівають не тільки за рідну команду, а й інші збірні та активно обговорюють в реалі та в соціальних мережах усе, що пов'язано з футболом. 

Не залишилася осторонь і поп-зірка та визнана міжнародна королева краси Angela. Співачка родом з Житомира та усе життя вболіває за місцеву команду «Полісся». 

«Я дівчина, яка обожнює  футбол. Матчі для мене - це виплеск адреналіну та справжнє видовище. Ще з дитинства, разом з родиною я ходила на стадіон - вболівати за нашу місцеву команду - «Полісся». Це одні з найкращих спогадів мого дитинства», — розповідає зірка. 

Не залишилась осторонь футболу зірка і цього разу. Звісно, співачка дивиться матчі Євро-2024 разом з родиною. Для сім'ї Angela цей чемпіонат є особливим. Це перший турнір, який дивляться її два сина. Хлопчики самі грають у футбол та мріють про професійну кар'єру у спорті. Тож кожна гра чемпіонату є для них справжньою подією. 

Також артистка прокоментувала результат нашої збірної на чемпіонаті: «Я розумію хвилювання хлопців. Представляти свою країну — важка, напружена та нервова робота. Тим паче, що на тебе дивляться сотні мільйонів людей. До того ж наші хлопці опинилися в зовсім іншому світі, в якому немає війни та пов'язаних з нею проблем. Це також, напевно, повпливало на рівень їхньої гри. Але, я певна, що цей досвід піде їм на користь і вже перед Чемпіонатом світу вони зможуть показати інший результат», — певна зірка.

Крім того, Angela поділилася своєю мрією. Артистка мріє виконати гімн України наживо на стадіоні, перед живою аудиторією та таким чином підтримати наших хлопців. 
Ознайомитися з хітами зірки можна за цим посиланням: https://linktr.ee/angela_singer

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист