Як цікаво провести вихідні в різних містах України (22-23 червня)

Куди піти в Одесі
Вистава «Повія»

Ця драматична постанова Дмитра Рачковського за мотивами однойменного роману майстра психологічної прози Панаса Мирного. Твір вважається одним із найкращих серед соціально-психологічних романів української літератури 19-го століття. Додати до цього сучасний режисерський підхід та професійну гру акторів – і отримаєте неймовірну постановку, пропустити яку – неможливо.

До образу жінки-страдниці у різні часи зверталося багато письменників. При цьому образ Христі у творі Панаса Мирного визнаний одним з найбільш трагічних. Вистава театру тонко і водночас промовисто змальовує душевні муки героїні, зіткнення моралі міста й села, усю складність боротьби особистості за своє існування. Приходьте, щоб зануритися у зміст вистави і осягнути його якнайглибше. 

Одеська обласна філармонія, вул. Буніна, 15
23 червня, 19:00
Квитки від 200 грн.


Музей геноциду в Одесі


Голодомор, окупації та російсько-українська війна під одним дахом. В Одесі відкрився по-справжньому вражаючи новий музей геноциду. Пішли командою та подивились, як він виглядає.

Музей об’єднав у собі найважчі події, які пережило людство у ХХ столітті. Нацистська окупація, злочини совєцької армії, геноциди євреїв, ромів, Кримських татар та геноцид в Руанді представлені макетами, речами жертв та презентаціями. Експозиція водночас моторошна і вражаюча. Ви маєте побачити це на власні очі!

Будівля Головпоштамту, вул. Садова, 10
Щодня з 11:00 до 16:00
Квитки: від 100 грн.


Міжнародний день йоги в Ботанічному саду «ODESA YOGA DAY»


Проведіть чарівні вихідні з друзями, познайомтеся з різними стилями йоги та провідними майстрами Одеси, знайдіть шлях до особистого зростання!

На вас чекають 12 локацій більше 100 майстер-класів, різноманітні напрямки йоги. А також медитації та лекції, масаж і телесні практики, sound-healing, трансформаційні ігри
та багато іншого. На всіх гостей чекає веганський фудкорт.

Ботанічний сад, Французький бульвар, 48/50

22 та 23 червня, 10:00
Квитки: від 100 грн.

Лялькова вистава «Дюймовочка»

Маленька героїня Дюймовочка, з'явившись на світ, стикається з безліччю питань. Її головне завдання – зрозуміти: що ж таке щастя. Адже у кожного – Ластівки, Крота, Жаби і Миші – своє уявлення про це. І тільки пройшовши через безліч випробувань, Дюймовочка відкриває для себе: щастя – це коли маєш добре серце і робиш добрі справи. А ще, коли поруч справжні друзі, які не зрадять і не скривдять. Діти побачать, що добре ставлення завжди буде винагороджено. А дорослі вкотре повірять в силу теплих слів, дружби, вірності. Приходьте!
Одеський обласний театр ляльок, вул. Пастера, 15

23 червня, 11:00
Квитки: від 100 грн.

Куди піти в Дніпрі

Басейн просто неба на території Фінансової академії

З 20 травня розпочав роботу відкритий басейн на території Дніпровськрї державної фінансової академії! Це чудова можливість освіжитися у спекотні літні дні та оздоровитися всією родиною. Басейн відкритий для дорослих та дітей, тому запрошують всіх бажаючих поплавати, оздоровитися та чудово провести час!

Басейн Фінансової Академії, вул. Аржанова, 12

Кожного дня, з 7:00 до 21:00
Квитки: від 150 грн.

Лавандове поле «Lavaniya»

Ідеальне місце, щоб проводжати захід сонця з друзями та келихом вина і нікуди не поспішати. Що може бути краще, ніж ковток свіжого повітря для тіла і гармонія з природою для душі?
Є правило знаходження на території поля взуття без каблучку, між рядами квітучої лаванди лежить агротканина, яка дає змогу знаходиться на локації навіть босоніж. Приходьте на захоплюючі фотосесії у лавандовому полі!

С. Новоалександрівка
Щодня з 11:00 до 20:00
Квитки: від 500 грн.

Вистава «Кассандра»


Ви отримаєте унікальну можливість через призму сучасності поглянути на відому історію Еллінсько-Троянської війни та осягнути роль провидиці Кассандри у розкритті головних тем вистави. Адже Кассандра виявилася непотрібною своєму народові пророчицею. Люди свідомо сприймали брехню та вперто відверталися від правди. Чому так відбувається і понині? Що таке доля, чи насправді вона нездоланна? Хто винуватець у страшній війни та чи може любов нести біль? – Усе це важливі моральні та філософські питання, на які іще сто років тому дала відповідь Леся Українка. Проте, саме сьогодні кожен з нас вкотре намагається віднайти свою істину, переконуючись, що «Над всіх старших найстарша Правда…» 

Дніпровський академічний театр драми та комедії, пр. Яворницького, 97
22 червня, 16:00
Квитки: від 100 грн.

Спектакль «Походеньки Лиса Микити»

Разом із головними героями глядачі відправляться на справжній ярмарок, де всі танцюють, радіють, розважаються і співають пісні. Також діти дізнаються багато цікавого про нові страви, почують різні музичні інструменти та побачать веселі ігри. Ця мандрівка неодмінно подарує кожному незабутні враження та навчить чомусь новому. А ще – завзятий та спритний Лис Микита обов’язково утне щось кумедне!

Дніпровська філармонія ім. Л Когана, вул. Воскресенська, 6

23 червня, 12:00

Квитки: від 150 грн.

Концерт «Музика на даху»

В наш час неабияк важливо мати можливість відволіктись від буденності, зупинитись та насолодитись моментом без спішки й метушні. Пропонуємо вам разом з фантастичним кавер-бендом Deep Sound зупинити час і хоча б ненадовго зануритись у звуки запальних та ліричних пісень. Виступ Deep Sound – це справжнє свято. Приходьте, щоб переконатись у цьому!

Музей українського живопису, вул. Троїцька Площа, 5-а

23 червня, 19:00
Квитки: від 450 грн.

Куди піти у Львові

Арт-вечірка з малювання «FLUID ART»

Це гарна можливість створити незвичайну картину своїми руками. Процес відрізняється тим, що тут не малюють звичайними пензликами. Жодних конкретних ліній, продуманих елементів. Фарбу тут просто виливають на полотно, вона розтікається, змішується з іншими відтінками, а тому зображення стає унікальним. Майстер клас з флюїд-артом можна порівняти з творчою медитацією – в результаті візерунки фарби зроблять неповторну унікальну картину.

Майстер клас – для тих хто не вміє малювати, або тільки пробує, або хоче спробувати щось нове та відпочити після роботи.

Якщо ви не художник – це не проблема. Професійний художник допоможе вам створити гарну картину за 1.5 години своїми руками, розкрити ваш творчий потенціал.

Арт-студія «Простір мрій», вул. Городоцька, 106
22 червня, 15:00
Квитки: від 750 грн.

Концерт гурту «100лиця»

100лиця – нове яскраве ім’я українського шоу-бізнесу. Рік створення колективу – 2021-й. За доволі короткий період гурт підкорив серця сотень тисяч слухачів. Зокрема, глибоко в серцях українців вкорінилися такі треки 100лиця як «Білі троянди», «Танцюєш і плачеш», «ЗСУ», «Вечорниці», «Ну, як ти, мадам», «Лети». Ці пісні стрімко підкорювали топи вітчизняних музичних чартів, деякі з них займали лідируючі позиції в Apple Music та Spotify. Чи потрібно говорити про шалену популярність 100лиця серед користувачів TikTok? Питання риторичне. У складі гурту: Владислав Ступак та Назарій Савчук.

Клуб на !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26
23 червня, 19:00
Квитки: від 490 грн.

Концерт «Європейські шедеври. PlayForUa» 

Запрошуємо вас на дивовижний музичний вечір, що відбудеться в рамках серії благодійних концертів із циклу #PlayForUA. Розмаїту палітру звуків для вас створюватимуть неперевершені львівські піаністи Христина Бенюк та Віталій Дворовий. Цей музичний вечір подарує невимовну естетичну насолоду та зігріє душу. Завітайте, щоб послухати видатні музичні шедеври та підтримати ЗСУ!

Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38
22 червня, 18:00
Квитки: від 200 грн.

Концерт «Musique Café: Музичні ландшафти Карпат» 

 

Приходьте на особливий музичний вечір, у якому відобразиться усе багатство та розмаїття музики, що сходить з карпатських гір. Неперевершеним володінням автентичними інструментами вас підкорюватимуть: Ілля Стефанко, Богдан Дворник, Юрій Ковальов та інші.

У звучанні неповторних музичних інструментів просто на ваших очах виринатимуть яскраві і добре знані танцювальні та вокальні мелодії гуцулів, румунів, лемків, бойків, молдаван. Єдина барвиста канва концертної програми розгорнеться в усі куточки концертної зали. Приходьте, щоб відпочити у неймовірній атмосфері!

Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38
23 червня, 18:00
Квитки: від 250 грн.


Подія «Вечір італійської музики в саду. Grande Amore»

На вас чекають безсмертні естрадні хіти та найвідоміші оперні арії, які на декілька миттєвостей перенесуть вас на красивий берег моря Аппеніського півострова.

Хіти Адріано Челентано, Тото Кутуньо, Ероса Рамазоті, Лучіано Павароті та інших не менш іменитих виконавців  прозвучать у виконанні талановитих солістів у супроводі струнного складу BIGSHOW ORCHESTRA та рок-бенду.

Солісти вечора: Анастасія Яценко, Ігор Знетиляк, Максим Сальников, Олексій Кувітанов та Ігор Хомин.

Жива музика, атмосфера Митрополичих садів та краєвиди вечірнього Львова – гарантія незабутніх вражень та сил для нашої подальшої боротьби! 

Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра), площа Святого Юра, 5
23 червня, 19:00
Квитки: від 390 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист