Одне серце на двох: JEVAGA випустила нову пісню «Сопрано»

Українська співачка JEVAGA випустила нову, наповнену палкими почуттями, пісню під назвою «Сопрано» та кліп на неї. 

«Сопрано» – це голос любові, пристрасті, ніжності, суму за людиною, з якою навіть зорі стають яскравішими. Цей трек відгукнеться у серцях тих, хто не може вільно дихати без своєї другої половинки.

«Моя пісня для всіх, хто засинає і прокидається з думками про свою кохану людину; хто тримає в серці її образ крізь час та відстань; хто вірить і чекає на зустріч. «Сопрано» – це пісня-зізнання кожного закоханого серця, коли ти щохвилини думаєш про нього і хочеш знати як він» – ділиться співачка. 

Пісня була створена разом з відомими українськими авторами Анною Волошиною і Сергієм Кузнєцовим. Слова, музика і виконання доповнюють одне одного і створюють надзвичайно ліричну та романтичну атмосферу.  

«Пишіть, дзвоніть тим, кого кохаєте! Кажіть слова любові якомога частіше і не стримуйте своїх почуттів. Бо ми живі поки ми відчуваємо! Ніколи не буде більш слушного моменту, ніж зараз!» – закликає JEVAGA.

Рядки пісні є нагадуванням про те, що, коли любиш – ти щасливий, просто знаючи, що твоя кохана людина існує.

Кліп був знятий у Грузії на березі Чорного моря у мальовничому містечку неподалік від Батумі. Зйомки проходили 2 дні.

«Для зйомок кліпу я обрала море, як найбільш романтичне обрамлення для моєї пісні. Нехай хвилі цього треку забирають вас у глибину почуттів, і ця пісня надихне написати тому, кому ви давно хотіли, і зізнатись у почуттях!» – каже JEVAGA.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист