Топові бренди автомобільних колонок

Якісне звучання музики додасть комфорту водію та пасажирам, що особливо важливо в далеких поїздках. Для хорошої машини необхідним елементом вважають повнозвучну «аудіосцену», яка допоможе доповнити імідж. Але не можна відкидати й просте задоволення від прослуховування улюблених композицій у гарній якості.

На що зважати під час вибору автоколонок

Передусім слід визначити кінцеву ціль робіт. У деяких випадках не обмежуються заміною колонок, до них може знадобитися нова автомагнітола та система дротів. Звук має з однаковою якістю проходити через всі елементи акустичної системи, тому рекомендується купити автоколонки з повною відповідністю характеристик.

Для покращення звуку можуть знадобитися також додаткові елементи, такі як підсилювач, процесор, сабвуфер. Краще віддати перевагу бренду, який пропонує повний набір обладнання. В аудіосистемі однієї марки використовують поєднувані технології, а також проводять різноманітні тести на сумісність.

Найкращі бренди-виробники автомобільної акустики

Дуже важливо правильно розмістити колонки, щоб створилась «акустична сцена». Якщо звук буде різнонаправленим, то користі з нього не слід чекати. Але насамперед зважають на вибір бренду:

1.JBL. Концентрується на хорошому відтворенні середніх та низьких частот, особливо популярні сабвуфери марки. Їхні колонки чудово працюють на високій потужності, особливо з підключеним підсилювачем. Спеціальні технології дозволяють забезпечити високу чутливість та відтворення музики без спотворень.

2.Hertz. Пропонують моделі з високою чутливістю та широким діапазоном звуку. Деякі колонки можуть навіть замінити простий сабвуфер, настільки добре в них розвинуті низькі частоти. Для цього застосовують м’які дифузори та магнітні технології.

3.Focal. Французька компанія відома інноваційними рішеннями, і не лише у сфері автомобільної акустики. Виробник пропонує універсальні рішення, які можна підключити до багатьох марок автомобілів. Відмічають також міцні корпуси, які захищають від загальних вібрацій.

4.Mystery. Менш відомий бренд, але вже зарекомендував себе на ринку. Він пропонує чудове співвідношення ціни та якості, а також використовує надійні матеріали, здатні передавати звук великої чіткості тривалий час. Його продукція підходить для використання в широкому температурному діапазоні.

Усі компанії пропонують найкращі технічні рішення, зокрема бюджетні моделі з чітким відтворенням та дорогі системи з розширеною комплектацією.

 
...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист