Ці млинці готуються просто й швидко. І вони нереально смачні! До них можна пдавати йогурт, сметану або гострий соус.
1 банка консервованої кукурудзи
1 маленький цукіні
2 невеликі яйця
50 г крохмалю
25 г борошна
4 г розпушувача
олія для смаження
сіль за смаком
Цукіні натерти на крупній тертці, посолити та дати постояти, щоб пустили сік. Після цього добре вичавити руками всю рідину.
Збити яйця до однорідного стану, додати борошно, крохмаль, щіпку солі та розпушувач.
З кукурудзи злити всю рідину і разом із цукіні додати до яєчно-борошняної суміші, добре перемішати.
Розігріти сковороду з олією і викласти порційно ложкою тісто, щоб вийшли невеликі млинці. Смажити на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
Вас це може зацікавити: Картопляні оладки зі шпинатом, запечені в духовці
Як приготувати фалафель, щоб оцінили навіть найзапекліші м’ясоїди