Цей торт – справжня машина часу, яка миттєво перенесе вас у безтурботне дитинство. Хто не пам'ятає цей неповторний смак: хрусткі крихти пісочного тіста, змішані з ніжним кремом зі згущеного молока? Простий, але такий смачний торт, який готували наші мами та бабусі...
70 г вершкового масла
1 склянка цукру
1 яйце
3 ст. л. сметани
3 склянки муки
1 ч. л. розпушувача
Для крему:
1 банка згущеного вареного молока
150 г вершкового масла
30 г маку
М’яке масло збити з цукром і сметаною. Додати борошно та соду, перемішати. Перекрутити на м'ясорубку.
Викласти на деко і запікати в духовці, розігрітій до 180°С, до золотистого кольору.
Розкришити тісто руками.
Збити згущене молоко з маслом кімнатної температури, ретельно перемішати з крихтами тіста.
Сформувати на тарілці з готової суміші торт, посипати зверху маком і прибрати в холодильник для стабілізації на ніч.
Вас це може зацікавити: Пончики з яблуком та корицею – легкий рецепт смачного десерту
Ніжний полуничний тарт з вершковим кремом – рецепт десерту, який тане в роті