Торт «Мурашник» – найкращий рецепт популярного десерту

Цей торт – справжня машина часу, яка миттєво перенесе вас у безтурботне дитинство. Хто не пам'ятає цей неповторний смак: хрусткі крихти пісочного тіста, змішані з ніжним кремом зі згущеного молока? Простий, але такий смачний торт, який готували наші мами та бабусі...

70 г  вершкового масла

1 склянка цукру

1 яйце

3 ст. л. сметани

3 склянки муки

1 ч. л. розпушувача

 

Для крему:

1 банка згущеного вареного молока

150 г вершкового масла

30 г маку

М’яке масло збити з цукром і сметаною. Додати борошно та соду, перемішати. Перекрутити на м'ясорубку.

Викласти на деко і запікати в духовці, розігрітій до 180°С, до золотистого кольору.

Розкришити тісто руками.

Збити згущене молоко з маслом кімнатної температури, ретельно перемішати з крихтами тіста.

Сформувати на тарілці з готової суміші торт, посипати зверху маком і прибрати в холодильник для стабілізації на ніч.

Вас це може зацікавити: Пончики з яблуком та корицею – легкий рецепт смачного десерту

Ніжний полуничний тарт з вершковим кремом – рецепт десерту, який тане в роті

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист