Пончики з яблуком та корицею – легкий рецепт смачного десерту

Прикрашені вареним згущеним молоком, шоколадом і рубаними фісташками з гранолою, ці пончики перетворюються на розкішне тістечко. Без сумніву, вони будуть до смаку всі.

Інгредієнти на 8 пончиків

140 г борошна

100 г цукру

1-2 ч. л. меленої кориці

5 г розпушувача

100 г згущеного молока

1 яйце

25 г оливкової олії

1 велике яблуко

Для прикраси:

50 г темного шоколаду

10 г вершкового масла

1 ст. л. молока чи вершків

2 ст. л. вареного згущеного молока

жменя граноли

жменя фісташок

З'єднати борошно, мелену корицю, розпушувач та цукор, добре перемішати.

Яйце збити вінчиком, додати до сухих інгредієнтів разом зі згущеним молоком і оливковою олією, перемішати.

Яблуко натерти на крупній тертці і ввести в тісто.

Перекласти масу в кондитерський  мішок і відсадити в силіконову форму для пончиків. Випікати в розігрітій до 180°С духовці протягом 30-35 хвилин, готовність перевірити дерев'яною шпажкою.

Розтопити шоколад будь-яким зручним для вас способом.

Послідовно ввести вершкове масло і молоко, перемішати і викласти в кондитерський мішок. Нанести на кекси зверху варене згущене молоко і смужками шоколад. Посипати порубаними фісташками або гранолою.

Вас це може зацікавити: Шоколадні пряники з перцем чилі – неймовірно ніжний пікантний десерт

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист