Кожен, хто скуштує ці пряники, залишиться в повному захваті. Адже шоколад і перець чилі створюють неймовірне поєднання смаків. А ще вони готуються за лічені хвилини.
175 г темного шоколаду
75 г вершкового масла
120 г цукру
2 яйця
220 г борошна
Какао – 2 ст. л.
Розпушувач – 0,5 ч. л.
порошок чилі – 1 ч. л.
цукрова пудра для обсипання
Вершкове масло та шоколад розтопити на маленькому вогні, постійно помішуючи.
Цукор та яйця збити вінчиком.
Змішати сухі інгредієнти – борошно, какао, розпушувач, чилі – та акуратно перемішати вінчиком до однорідного стану.
До яєць та цукру додати шоколад і продовжувати збивати.
Додати суміш із сухих інгредієнтів і вимішати тісто. Прибрати в холодильник на 2 години.
З тіста скачати невеликі за розміром кульки, обваляти їх у цукровій пудрі, викласти на деко, склянкою злегка приплюснути кожну. Відправити в розігріту до 165°С духовку на 10-12 хвилин.
Смачного чаювання!
Вас це може зацікавити: Десерт «Анна Павлова»: тістечка, від яких неможливо відмовитися