Шоколадні пряники з перцем чилі – неймовірно ніжний пікантний десерт

Кожен, хто скуштує ці пряники, залишиться в повному захваті. Адже шоколад і перець чилі створюють неймовірне поєднання смаків. А ще вони готуються за лічені хвилини.

175 г темного шоколаду

75 г вершкового масла

120 г цукру

2 яйця

220 г борошна

Какао – 2 ст. л.

Розпушувач – 0,5 ч. л.

порошок чилі – 1 ч. л.

цукрова пудра для обсипання

Вершкове масло та шоколад розтопити на маленькому вогні, постійно помішуючи.

Цукор та яйця збити вінчиком.

Змішати сухі інгредієнти – борошно, какао, розпушувач, чилі – та акуратно перемішати вінчиком до однорідного стану.

До яєць та цукру додати шоколад і продовжувати збивати.

Додати суміш із сухих інгредієнтів і вимішати тісто. Прибрати в холодильник на 2 години.

З тіста скачати невеликі за розміром кульки, обваляти їх у цукровій пудрі, викласти на деко, склянкою злегка приплюснути кожну. Відправити в розігріту до 165°С духовку на 10-12 хвилин.

Смачного чаювання!

Вас це може зацікавити: Десерт «Анна Павлова»: тістечка, від яких неможливо відмовитися

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист