Готується фалафель швидко і просто. А хрумка ароматна скоринка страви не залишить байдужим навіть найзапеклішого м'ясоїда.
200 г нуту
50 г кропу
1 зубчик часнику
2 яйця
100 г панірувальних сухарів
1 ч. л. рослинної олії
сіль, перець за смаком.
Залити нут водою мінімум на 8 годин (краще на ніч). Після цього промити, пропустити через м'ясорубку.
Додати дрібно нарізану зелень та часник, яйця, сіль та перець за смаком.
З отриманої маси зліпити кульки, обваляти в панірувальних сухарях і викласти на змащене деко.
Запікати кульки при температурі 180°С до золотистої скоринки. Смачного!
Вас це може зацікавити: Крокети з секретом: вам точно сподобається