Як приготувати фалафель, щоб оцінили навіть найзапекліші м’ясоїди

Готується фалафель швидко і просто. А хрумка ароматна скоринка страви не залишить байдужим навіть найзапеклішого м'ясоїда.

200 г нуту

50 г кропу

1 зубчик часнику

2 яйця

100 г панірувальних сухарів

1 ч. л. рослинної олії

сіль, перець за смаком.

Залити нут водою мінімум на 8 годин (краще на ніч). Після цього промити, пропустити через м'ясорубку.

Додати дрібно нарізану зелень та часник, яйця, сіль та перець за смаком.

З отриманої маси зліпити кульки, обваляти в панірувальних сухарях і викласти на змащене деко.

Запікати кульки при температурі 180°С до золотистої скоринки. Смачного!

Вас це може зацікавити: Крокети з секретом: вам точно сподобається

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист