Риба під овочевим маринадом: легкий рецепт смачної закуски

Якщо ви любите універсальні страви, які можуть одночасно бути гарячим та закускою, спробуйте рибу під маринадом із цибулі та помідорів.

500 г зубатки (або будь-якої іншої білої риби)

1/2 лимона

200 г цибулі

200 г помідорів

2 ст. л. олії

1 ст. л. світлого оцту 6%

1 с. л. копченої паприки

по дрібці солі та цукру

крохмаль для смаження риби

Рибу розрізати на порційні шматки, посолити. Вичавити на неї сік половини лимона і  залишити маринуватися на 30 хвилин.

Цибулю нарізати півкільцями. Помідори протерти на тертці, шкірку викинути.

Рибу обваляти в крохмалі і посмажити з двох сторін на 1 ст. л. рослинної олії до золотистого кольору.

Цибулю злегка підсмажити на 1 ст. л. рослинної олії, додати помідори, паприку, сіль та цукор, протушкувати 5 хвилин. Додати оцет, прогріти.

Викласти рибу в форму, зверху рівномірно розподілити овочеву суміш. Дати страві настоятися принаймні дві години.

Вас це може зацікавити: Свіжий літній салат з креветками і оригінальною заправкою

Палтус на грилі з овочами – легка літня страва за 30 хвилин

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист