Як смачно приготувати перлову кашу

Каша на сніданок – це зовсім не нудно, якщо у вас є цікавий рецепт. Тоді навіть банальна перлова крупа перетворюється на шедевр.

Інгредієнти на 2 порції:

1/2 склянки перлової крупи

1/2 банки червоної консервованої квасолі 

1/2 цибулини

2 ст. л. грецького йогурту

3 яйця

зелень для подачі

Промити крупу і обсмажити на олії протягом 1-2 хвилин.

Додати сіль, перець, спеції на ваш смак. Залити склянкою води, накрити кришкою і варити, доки вся вода не випарується.

Цибулю порізати дрібними кубиками. Квасолю обов'язково промити.

У сковороді розігріти трохи олії. Обсмажити цибулю та квасолю 3-5 хвилин.

Відварити яйця у солоній воді 6-7 хвилин.

У тарілки порційно розкласти перлову кашу, зверху викласти квасолю та половинки яєць. Додати йогурт, прикрасити страву зеленню. Збризнути маслом, поперчити.

Вас це може зацікавити: Банош з грибами, шпинатом та яйцем – рецепт ситного сніданку

Яйця пашот на «подушці» з йогурту – оригінальна і проста страва на сніданок

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист