Каша на сніданок – це зовсім не нудно, якщо у вас є цікавий рецепт. Тоді навіть банальна перлова крупа перетворюється на шедевр.
Інгредієнти на 2 порції:
1/2 склянки перлової крупи
1/2 банки червоної консервованої квасолі
1/2 цибулини
2 ст. л. грецького йогурту
3 яйця
зелень для подачі
Промити крупу і обсмажити на олії протягом 1-2 хвилин.
Додати сіль, перець, спеції на ваш смак. Залити склянкою води, накрити кришкою і варити, доки вся вода не випарується.
Цибулю порізати дрібними кубиками. Квасолю обов'язково промити.
У сковороді розігріти трохи олії. Обсмажити цибулю та квасолю 3-5 хвилин.
Відварити яйця у солоній воді 6-7 хвилин.
У тарілки порційно розкласти перлову кашу, зверху викласти квасолю та половинки яєць. Додати йогурт, прикрасити страву зеленню. Збризнути маслом, поперчити.
Вас це може зацікавити: Банош з грибами, шпинатом та яйцем – рецепт ситного сніданку
Яйця пашот на «подушці» з йогурту – оригінальна і проста страва на сніданок