Зустрічайте ідеальну котлету з курячої печінки. У неї багато переваг – класична щільна форма, при цьому ніжна текстура, рекордно короткий час приготування та абсолютна бюджетність. Вона навіть може стати основою для бургера.
Інгредієнти на 4 міні-котлети:
150 г відвареної курячої печінки
100 гр цибулі
20 г панірувальних сухарів
1 яйце
10 мл оливкової або рослинної олії
сіль та перець за смаком
Відварену печінку натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку.
Цибулю нарізати кубиками і обсмажити на олії до прозорості.
Додати до печінки обсмажену цибулю, панірувальні сухарі, яйце та сіль із перцем, добре перемішати.
Розігріти сковороду, злегка змастити її олією, сформувати 4 котлети і плоскою стороною ножа надати рівну форму з боків. Викласти котлети на сковороду та обсмажувати по 2-3 хвилини з кожного боку на середньому вогні під закритою кришкою.
Скласти бургер з булочки, котлети і овочів і насолоджуватись!