Котлета з відвареної курячої печінки: простий рецепт смачної страви

Зустрічайте ідеальну котлету з курячої печінки. У неї багато переваг – класична щільна форма, при цьому ніжна текстура, рекордно короткий час приготування та абсолютна бюджетність. Вона навіть може стати основою для бургера.

Інгредієнти на 4 міні-котлети:

150 г відвареної курячої печінки

100 гр цибулі

20 г панірувальних сухарів

1 яйце

10 мл оливкової або рослинної олії

сіль та перець за смаком

Відварену печінку натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку.

Цибулю нарізати кубиками і обсмажити на олії до прозорості.

Додати до печінки обсмажену цибулю, панірувальні сухарі, яйце та сіль із перцем, добре перемішати.

Розігріти сковороду, злегка змастити її олією, сформувати 4 котлети і плоскою стороною ножа надати рівну форму з боків. Викласти котлети на сковороду та обсмажувати по 2-3 хвилини з кожного боку на середньому вогні під закритою кришкою.

Скласти бургер з булочки, котлети і овочів і насолоджуватись!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист