Напевно, немає людини, яка б хоч раз у житті не пробувала окрошку. А як щодо того, щоб приготувати з неї смачний салат? Хрусткі овочі, ароматна зелень і яскрава подача – ідеальне поєднання для літа, що наближається.
4 невеликих молодих картоплини
8 перепелиних яєць
4 редисини
100 г стручкової квасолі (можна замороженої)
зелень за смаком
30 мл оливкової олії
1/2 лимона
1 ст. л. легкої американської гірчиці
сіль, спеції за смаком
Відварити до готовності молоду картоплю і перепелині яйця.
Стручкову квасолю опустити в киплячу воду на 4-5 хвилин, потім у крижану. Обсушити паперовим рушником.
Довільно нарізати картоплю, редиску, стручкову квасолю і яйця.
Змішати оливкову олію, сік лимона і гірчицю, заправити салат. Посолити і поперчити. Додати зелень.
Щоб салат не тільки порадував смаком, але й став справжньою прикрасою столу, подавайте його в світлому посуді.
Вас це може зацікавити: Салат з полуницею та авокадо – легкий і оригінальний рецепт