Як приготувати зелені спагетті: простий рецепт від Джеймі Олівера

Навіть якщо ви стежите за фігурою, у вашому раціоні має право бути така смачна та швидка страва, як зелені спагетті за рецептом Джеймі Олівера з його книги «5 інгредієнтів: швидкі та легкі рецепти». Ця паста підкорить вас своїм ніжним смаком та зовнішнім виглядом. Зберігайте рецепт і приступайте до приготування!

Основні інгредієнти (на 2 порції)

150 г спагетті

4 зубчики часнику

200 г листової капусти (кейл)

30 г пармезану

30 г рікоти

1.5 ст. л. оливкової олії

щіпка солі

перець за смаком

Відварити спагетті в підсоленій воді, дотримуючись інструкцій на упаковці.

Очистити часник. Видалити тверді стебла листової капусти. Скласти листя в каструлю разом із часником за 5 хвилин до готовності спагетті.

Влити в блендер 1,5 сл. л оливкової олії та висипати дрібно нарізаний пармезан.

Перекласти туди ж капусту та часник і ретельно подрібнити. Приправити за смаком сіллю та чорним перцем.

Відкинути спагетті на друшляк, зберігши склянку води від варіння. Повернути у каструлю і перемішати із зеленим соусом, за бажанням розбавивши його водою.

Розкласти по тарілках, додати рікоту і збризнути оливковою олією.

Вас це може зацікавити: Чи потрібно накривати каструлю кришкою під час варіння макаронів: нюанс, від якого залежить смак страви

Паста з печерицями та горошком – пісна страва за 15 хвилин

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист