Навіть якщо ви стежите за фігурою, у вашому раціоні має право бути така смачна та швидка страва, як зелені спагетті за рецептом Джеймі Олівера з його книги «5 інгредієнтів: швидкі та легкі рецепти». Ця паста підкорить вас своїм ніжним смаком та зовнішнім виглядом. Зберігайте рецепт і приступайте до приготування!
Основні інгредієнти (на 2 порції)
150 г спагетті
4 зубчики часнику
200 г листової капусти (кейл)
30 г пармезану
30 г рікоти
1.5 ст. л. оливкової олії
щіпка солі
перець за смаком
Відварити спагетті в підсоленій воді, дотримуючись інструкцій на упаковці.
Очистити часник. Видалити тверді стебла листової капусти. Скласти листя в каструлю разом із часником за 5 хвилин до готовності спагетті.
Влити в блендер 1,5 сл. л оливкової олії та висипати дрібно нарізаний пармезан.
Перекласти туди ж капусту та часник і ретельно подрібнити. Приправити за смаком сіллю та чорним перцем.
Відкинути спагетті на друшляк, зберігши склянку води від варіння. Повернути у каструлю і перемішати із зеленим соусом, за бажанням розбавивши його водою.
Розкласти по тарілках, додати рікоту і збризнути оливковою олією.
Вас це може зацікавити: Чи потрібно накривати каструлю кришкою під час варіння макаронів: нюанс, від якого залежить смак страви