Паста з печерицями та горошком – пісна страва за 15 хвилин

Коли в піст хочеться чогось смачненького, приготуйте цю неймовірно ситну пасту. У поєднанні з горошком і грибами вона вийде запашною, яскравою і вишуканою. До того ж, готується дуже швидко.

Інгредієнти:

200 г спагетті

5 великих печериць

100 г замороженого горошку

100 г вершків

50 г пармезану

сіль, перець

Пасту відварити у підсоленій воді на хвилину менше, ніж зазначено на упаковці. За 2-3 хвилини до готовності додати до пасти заморожений горошок.

Поки вариться паста, порізати печериці слайсами та обсмажити на невеликій кількості оливкової олії. Коли набудуть золотого відтінку, додати вершки і на маленькому вогні тушкувати хвилин 7.

Додати пармезан та 2-3 ложки води, в якій вариться паста. Коли буде готово, злити воду,  пасту з горошком відправити в соус. Все добре перемішати, розкласти на тарілки, посипати невеликою кількістю пармезану і свіжомеленим перцем.

Вас це може зацікавити: Як приготувати пісну лазанью, щоб усі просили добавку

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист