Коли в піст хочеться чогось смачненького, приготуйте цю неймовірно ситну пасту. У поєднанні з горошком і грибами вона вийде запашною, яскравою і вишуканою. До того ж, готується дуже швидко.
Інгредієнти:
200 г спагетті
5 великих печериць
100 г замороженого горошку
100 г вершків
50 г пармезану
сіль, перець
Пасту відварити у підсоленій воді на хвилину менше, ніж зазначено на упаковці. За 2-3 хвилини до готовності додати до пасти заморожений горошок.
Поки вариться паста, порізати печериці слайсами та обсмажити на невеликій кількості оливкової олії. Коли набудуть золотого відтінку, додати вершки і на маленькому вогні тушкувати хвилин 7.
Додати пармезан та 2-3 ложки води, в якій вариться паста. Коли буде готово, злити воду, пасту з горошком відправити в соус. Все добре перемішати, розкласти на тарілки, посипати невеликою кількістю пармезану і свіжомеленим перцем.
Вас це може зацікавити: Як приготувати пісну лазанью, щоб усі просили добавку