Банош з грибами, шпинатом та яйцем – рецепт ситного сніданку

За найсмачнішими сніданками ховаються найпростіші інгредієнти. Можливо, ви просто не знаєте, як їх поєднати воєдино. Тому розповідаємо, а ви скоріше готуйте. Пропонуємо рецепт найсмачнішої страви Закарпаття: баношу із запашними грибами. А щоб було ще ситніше і цікавіше, додамо шпинат, спеції та яйце.

50 г кукурудзяної шліфованої крупи

100 мл води

50 мл вершків

20 г вершкового масла

1 яйце

50 г шампіньйонів

30 г шпинату

зубчик часнику

гілочка чебрецю

Закип’ятити воду, засипати в неї кукурудзяну крупу і готувати до готовності, як вказано на упаковці.

Залити вершками і додати вершкове масло. Посолити і поперчити за смаком.

Гриби довільно порізати і обсмажити на невеликій кількості рослинної олії, додавши гілочку чебрецю і зубчик часнику. Додати шпинат і через 2 хвилини зняти сковороду з вогню.

Підсмажити яйце.

У глибоку тарілку викласти кашу, гриби зі шпинатом, зверху яйце. Сніданок готовий!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист