За найсмачнішими сніданками ховаються найпростіші інгредієнти. Можливо, ви просто не знаєте, як їх поєднати воєдино. Тому розповідаємо, а ви скоріше готуйте. Пропонуємо рецепт найсмачнішої страви Закарпаття: баношу із запашними грибами. А щоб було ще ситніше і цікавіше, додамо шпинат, спеції та яйце.
50 г кукурудзяної шліфованої крупи
100 мл води
50 мл вершків
20 г вершкового масла
1 яйце
50 г шампіньйонів
30 г шпинату
зубчик часнику
гілочка чебрецю
Закип’ятити воду, засипати в неї кукурудзяну крупу і готувати до готовності, як вказано на упаковці.
Залити вершками і додати вершкове масло. Посолити і поперчити за смаком.
Гриби довільно порізати і обсмажити на невеликій кількості рослинної олії, додавши гілочку чебрецю і зубчик часнику. Додати шпинат і через 2 хвилини зняти сковороду з вогню.
Підсмажити яйце.
У глибоку тарілку викласти кашу, гриби зі шпинатом, зверху яйце. Сніданок готовий!