Яйця пашот на «подушці» з йогурту – оригінальна і проста страва на сніданок

Набридла банальна яєшня на сніданок? І яйцем пашот вже не здивуєш? Тоді пропонуємо нову, незвичайну подачу яєць, яку оці ваших близькі.

2-3 яйця

200 г грецького йогурту

1/2 зубчика часнику

30 г оливкової олії

1/2 ч. л. копченої паприки

1/4 ч. л. пластівців чилі (за бажанням)

сіль, кріп за смаком.

Поєднати оливкову олію, паприку та перець чилі і  нагріти на середньому вогні до перших бульбашок, але не доводити олію до кипіння.

Розбити кожне яйце в окрему ємність.

Закип'ятити воду з оцтом, акуратно вилити одне яйце, варити рівно 3 хвилини. Акуратно вийняти шумівкою і перекласти на тарілку. Так само зварити інші яйця.

Кріп і часник дрібно нарізати, з'єднати з йогуртом. Викласти в тарілку йогурт, зверху акуратно розкласти яйця пашот. Полити зверху оливковою олією з паприкою і прикрасити кропом. До смаку посолити.

Вас це може зацікавити: Чому ідеальний омлет не можна смажити на олії

Рецепт хачапурі по-аджарськи – для тих, хто на дієті

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист