Набридла банальна яєшня на сніданок? І яйцем пашот вже не здивуєш? Тоді пропонуємо нову, незвичайну подачу яєць, яку оці ваших близькі.
2-3 яйця
200 г грецького йогурту
1/2 зубчика часнику
30 г оливкової олії
1/2 ч. л. копченої паприки
1/4 ч. л. пластівців чилі (за бажанням)
сіль, кріп за смаком.
Поєднати оливкову олію, паприку та перець чилі і нагріти на середньому вогні до перших бульбашок, але не доводити олію до кипіння.
Розбити кожне яйце в окрему ємність.
Закип'ятити воду з оцтом, акуратно вилити одне яйце, варити рівно 3 хвилини. Акуратно вийняти шумівкою і перекласти на тарілку. Так само зварити інші яйця.
Кріп і часник дрібно нарізати, з'єднати з йогуртом. Викласти в тарілку йогурт, зверху акуратно розкласти яйця пашот. Полити зверху оливковою олією з паприкою і прикрасити кропом. До смаку посолити.
Вас це може зацікавити: Чому ідеальний омлет не можна смажити на олії