Як досягти підвищення на роботі

Просування карєрними сходинками – нормальне бажання кожної людини: це дає моральне і фінансове задоволення, відповідний статус. Але для того, щоб отримати підвищення, одного бажання і високої самооцінки недостатньо.

Можна чекати, коли керівництво зверне на вас увагу і запропонує підвищення. А можна прямо сказати, що претендуєте на нову посаду. Але в обох випадках у вас повинні бути підстави для таких сподівань. Для цього слід показати себе на роботі з найкращого боку.

Будьте стабільними. Це не тільки про результати, які показуєте на роботі – коли сьогодні виходить не гірше, ніж учора. Це ще й про кількість попередніх місць роботи. Фахівці з підбору персоналу не  люблять людей, які постійно перескакують з одного місця на інше. Таким співробітникам не дуже довіряють, адже і цю компанію вони так само можуть кинути у будь-який момент. Вважається, що претендувати на більшу посаду можна, якщо ви пропрацювали місці не менше двох років.

Проявляйте ініціативу. Робіть трохи більше за інших. І трохи більше, ніж вимагається від вас. Це обов’язково помітить і оцінить той, від кого все залежить. Але не варто віддаватися роботі повністю. Уявіть, як буде прикро, якщо попри всі старання вам там нічого і не вдасться досягти.

Демонструйте надійність. Довіру легше втратити, ніж заслужити. Тому зарекомендуйте себе людиною, яка тримає слово і завжди прийде на допомогу.

Доведіть, що ви професіонал. За час роботи у цій компанії ви повинні реалізували принаймні один успішний проєкт. Це стане гарним аргументом: ви вмієте працювати!

Не припиняйте вчитися. Люди, які постійно навчаються чомусь новому, завжди викликають повагу. Саме такі – прогресивні, які йдуть у ногу з часом, а не користуються дідівським  методами роботи, здатні привести компанію до успіху. Ймовірно, для цього доведеться пожертвувати кількома вихідними, щоб відвідати профільні курси. Або купити онлайн-семінари. Але це того варте.

Вас це може зацікавити: Як скласти привабливе резюме, щоб отримати роботу мрії

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист