Самса з куркою: рецепт смачної хрусткої випічки без зайвих зусиль

Ця ароматна самса – ідеальне поєднання хрусткого листкового тіста та соковитої курячої начинки. Готується дуже просто і швидко з доступних інгредієнтів.

Інгредієнти на 2 самси:

200 г листкового тіста

100 г сирого курячого філе (або фаршу)

1 маленька цибулина

1 яйце

кунжут

сіль, перець за смаком

Тісто заздалегідь дістати з холодильника і дати повністю розморозитись.

Курку дрібно нарізати, цибулю тонко нашаткувати півкільцями, посолити і поперчити, добре перемішати.

Тісто розділити на дві частини і тонко розкатати на припиленій мукою поверхні. Викласти на центр начинку з курки і цибулі, скласти тісто внахлест і підігнути краї так, щоб вийшов прямокутник. Зверху зробити надрізи.

Викласти на деко, застелене папером для випікання. Змазати жовтком і посипати кунжутом.

Випікати при температурі 200°С протягом 20-25 хвилин (до золотистого кольору).

Вас це може зацікавити: Піта з помідорами, сиром та шпинатом – апетитний перекус на швидку руку

Спаржа, запечена в тісті: просто і оригінально

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист