Ця ароматна самса – ідеальне поєднання хрусткого листкового тіста та соковитої курячої начинки. Готується дуже просто і швидко з доступних інгредієнтів.
Інгредієнти на 2 самси:
200 г листкового тіста
100 г сирого курячого філе (або фаршу)
1 маленька цибулина
1 яйце
кунжут
сіль, перець за смаком
Тісто заздалегідь дістати з холодильника і дати повністю розморозитись.
Курку дрібно нарізати, цибулю тонко нашаткувати півкільцями, посолити і поперчити, добре перемішати.
Тісто розділити на дві частини і тонко розкатати на припиленій мукою поверхні. Викласти на центр начинку з курки і цибулі, скласти тісто внахлест і підігнути краї так, щоб вийшов прямокутник. Зверху зробити надрізи.
Викласти на деко, застелене папером для випікання. Змазати жовтком і посипати кунжутом.
Випікати при температурі 200°С протягом 20-25 хвилин (до золотистого кольору).
Вас це може зацікавити: Піта з помідорами, сиром та шпинатом – апетитний перекус на швидку руку