Курячі стегенця, запечені у вині: рецепт французькой страви на вашій кухні

Ця вишукана страва перенесе вас прямо до затишного французького ресторану. Курячі стегенця, запечені з ароматним часником, соковитим лимоном та благородним білим вином, створюють неперевершене поєднання смаків та ароматів.

Секрет цієї страви – у попередньому обсмажуванні стегон до хрусткої скоринки та правильному поєднанні інгредієнтів.

З білого вина та курячого бульйону виходить ароматний соус, а лимон та орегано надають страві середземноморського характеру.

7 курячих стегенець

1 лимон

1 головка часнику

3-4 шт. цибулі шалот

50 мл білого сухого вина

100 мл курячого бульйону

3 ст. л. орегано

сіль та перець за смаком

оливкова олія для смаження

Просушити паперовим рушником курячі стегенця.

Розігріти сковороду з оливковою олією та викласти стегенця шкірою донизу. Смажити до золотистої скоринки.

Перекласти їх у форму для запікання (скоринкою догори).

Вилити бульйон та вино, розкласти часникові зубчики, скибочки лимона та очищену цибулю шалот, розрізану навпіл. Заправити сіллю, перцем та орегано.

Поставити в розігріти до 200°С духовку на 45-55 хвилин.

Вас це може зацікавити: Курячі гомілки з картоплею в духовці: рецепт ідеальної вечері

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист