Полунично-банановий сорбет – простий рецепт літнього десерту без цукру

Цей натуральний сорбет справжній порятунок у спекотний день. Лише два інгредієнти, а результат вражає своєю ніжністю та яскравим смаком.

Солодкі банани створюють у цьому десерті кремову основу, а соковита полуниця додає приємної кислинки та неймовірного аромату.

Секрет ідеального сорбету – у правильній заморозці бананів та ретельній фільтрації полуничного пюре.

Інгредієнти:

3 банани

250 г полуниці

Банани очистити, нарізати на невеликі шматочки і відправити в морозилку для заморозки.

Полуницю очистити від хвостиків, добре помити і відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Пробити у блендері, після чого пропустити через сито, щоб не було кісточок.

Викласти пюре полуниці в блендер, додати заморожені банани і пробити все до гладкої текстури.

Подавати можна відразу – у нього буде ніжна кремова консистенція. Або ж перекласти в плаский пластиковий контейнер і прибрати в морозилку не більше ніж на 1-2 години.

Вас це може зацікавити: Ніжний полуничний тарт з вершковим кремом – рецепт десерту, який тане в роті

Рецепт ніжного французького десерту з черешнею

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист