Куряча печінка по-китайськи – простий рецепт, який змусить вас полюбити субпродукти

Ця страва – справжня знахідка для любителів швидкої та корисної їжі. Куряча печінка, приготована в азійському стилі зі свіжими стеблами селери та ароматними соусами, стане вашим новим фаворитом.

Секрет цієї страви – у правильній послідовності приготування та поєднанні азійських соусів. Попереднє відварювання печінки робить її м'якою, а швидке обсмажування на сильному вогні зберігає всі корисні речовини та створює ароматну скоринку. Кунжутна олія, устричний та соєвий соуси надають страві неповторного азійського смаку. Ідеальний варіант для швидкого обіду або легкої вечері, коли хочеться чогось корисного та смачного.

200 г курячої печінки

1 пучок стебел селери

1 ст. л. кунжутної олії

2-3 зубчики часнику

1 ч. л. соєвого соусу

декілька крапель устричного соусу

спеції за смаком

Печінку відварити у великій кількості води 7-10 хвилин, воду злити.

Часник та селеру дрібно порубати і обсмажити 2-3 хвилини в кунжутній олії.

Додати печінку, устричний та соєвий соуси і спеції. Тримати на максимальному вогні 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

Подавати гарячою з рисом або локшиною.

Вас це може зацікавити: Овочеве рагу з курячою грудкою: рецепт ситної страви на вечерю

Запечене філе індички з ківі: смачно, легко і оригінально

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист