Як цікаво провести вікенд у Києві

Справжній полтавський ярмарок … у центрі Києва!

До дня Полтави київський заклад Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк «Полтава» –серце Полтавщини в Києві – організовує ярмарок із традиційними регіональними стравами і товарами.
На ярмарку будуть полтавський стрит-фуд, миргородське сало, опішнянська кераміка, квіти від «Дикої квіткарні», а також вибійка від майстерні Оксани Білоус. Окрім того буде традиційне меню закладу та сімейні недільні обіди.

«Полтава», вул. Князів Острозьких, 2

29 і 30 червня з 10:00 до 22:00
Квитки: вхід вільний.

Жіноча зустріч Маші Єфросиніної «Секс і стрес»

На цьому заході Маша Єфросиніна розповість про необхідність нормалізації сексуального життя в умовах стресу. У своїй лекції порушить питання стигматизації сексуального бажання на тлі війни та наслідків, які це має для нашого суспільства загалом.
Разом із секс-педагогинею, письменницею і психологинею Юлією Ярмоленко вони обговорять вплив стресу на ставлення до сексуального життя та його наявність як такого.
На завершення зустрічі комікеса та продюсерка Наталя Гаріпова виступить зі стендапом.

Pochayna Event Hall, вул. Степана Бандер, 23

29 червня, 13:00

Квитки: від 860 грн.

X-park – відкритий спортивно-розважальний комплекс 


На площі 150 га знаходиться 60 локацій для занять різними видами спорту, зокрема, найбільша в Україні база для занять вейкбордингом та серфінгом.

Більше 172 досупних активностей для всієї родини. Від екстремальних видів спорту до різноманітного релаксу – тут є все, що потрібно для незабутнього дня!

Парк Муромець, проспект Степана Бандери, 19
Кожного дня з 7:00 до 20:00
Квитки: вхід вільний.

Джаз у саду: Вітні Г'юстон триб'ют

Серед квітучого саду, чарівна Марта Адамчук та найяскравіші українськи джазмени зіграють для вас музику легендарної Вітні Г'юстон.
Ви почуєте «I Wanna Dance With Somebody», «I Will Always Love You», «How Will I Know», «I Have Nothing», «I’m Your Baby Tonight», «I’m Every Woman», «Run to You» та інші хіти.
Музика, чарівна атмосфера і аромати весняного саду подарують справжній чарівний вечір, який захочеться згадувати ще довго.

Ботанічний сад ім. Гришка. вул. Садово-Ботанічна, 1
29 червня, 19:00
Квитки: від 450 грн.

Вистава «Доставка. Рівень Бог»


Коли кур’єр служби доставки з’являється в вашому домі - нічого надзвичайного в цьому немає.
Але якщо ви впевнені що нічого не замовляли - це викликає питання.
А ще більше питань  –  коли згадуєте, що все ж замовляли…
Говорити правду нелегко. А говорити правду собі ще складніше.
Як бути далі коли жити не треба? Як треба жити, щоб хотілося бути? Як зробити правильний вибір? Чи є він взагалі? Хто Він!? На всі ці питання отримаєте відповіді на виставі.
У ролях: Олександра Тараканова, Євген Амадор, Олена Вахрамєєва, Дмитро Басій та інші.

Культурний центр «Арт-Братислава», вул. Архипенка, 5

30 червня, 18:00
Квитки: від 350 грн.

PROBASS ∆ HARDI та НАОНІ Оркестра – музичне шоу світового рівня на «Поляні ВДНГ»

PROBASS ∆ HARDI – це знаменитий гурт, автори легендарного треку «Доброго вечора, ми з України».
Електронна та рок-музика у поєднанні з оркестром народних інструментів (НАОНІ) по-справжньому вражає качовим ритмами та чуттєвими етно-мелодіями з емоційним змістом.
Унікальна арт-інсталяція, потужна акустика і динамічне світлове шоу з відеовізуалізацією створять неймовірну атмосферу, в якій кожен присутній зможе насолодитися найкращими хітами та почути абсолютно нові роботи.

Пр. Академіка Глушкова, 1

29 червня, 19:00
Квитки: від 300 грн.

Інтерактивна екскурсія для дітей мандрівка до Княжого Києва

Кажуть, що машини часу не існує, що минуле лишається тільки у нашій пам’яті або на сторінках історичних книжок. Проте кожна річ минулого, якщо її роздивитись при правильному світлі, а потім заплющити очі та гарно прислухатись, може розповісти багато цікавого.
Історичний музей – це місце, де оживає наше минуле!
Саме під час мандрівки до княжого Києва діти перенесуться на тисячу років назад й зустрінуться з наймудрішою жінкою нашої держави – княгинею Ольгою. Вони обачать, як виглядав Київ в період правління Володимира Великого та його нащадків і зіграють у найпопулярнішу настільну гру серед киян в Середні віки.

Адреса Національного музею історії України, вул. Володимирська, 2
29 червня, 12:00
Квитки: від 200 грн.

Набережна поблизу River Mall

Протяжність набережної складає триста метрів. Утім, кільцева структура простору передбачає можливість довгих прогулянок та різних сценаріїв поведінки.
Це інклюзивний простір з оглядовим майданчиком, багатофункціональними терасами, понтоном та озелененням, який направлений на відпочинок та соціальну активність.
приходьте прогулятися усією сім’єю.
Дніпровська набережна, 12
Кожного дня
Квитки: вхід вільний.

Концерт виконавця BURLA


BURLA – яскравий український реп-виконавець та співак. Максим Бурла родом з міста Сміла. Він відомий авторськими піснями «Руський корабль», «Кайдани», «Рідна» та іншими. Його пісні – патріотичні та глибокі за змістом. Не дивно, що вони набирають мільйони переглядів в соціальних мережах.

BURLA особисто пише тексти до своїх пісень і розповідає виключно про те, що в нього на душі. Співак спілкується з нашими військовими. Деякі з історій потрапляють у пісні. «Молитва солдата» містить багато таких прикладів. BURLA виступає переважно з благодійними концертами, гроші з яких йдуть на підтримку ЗСУ. 

Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац), алея Героїв Небесної Сотні, 1

29 червня, 18:00
Квитки: від 350 грн.

Вистава «Самотній захід»


Перед вами – двоє братів, Вален та Колмен, що проживають на заході Ірландії у Коннемарі. Їхній батько нещодавно помер, і брати, живучі у його будинку, не проводять і дня без гострих суперечок на зовсім несерйозні теми. Вплинути на конфлікт, не допустити бійню ідеологій та примирити братів намагається молодий місцевий священик отець Велш. У виставі яскраво переплетені біблійські міфи та сучасність, гумор і туга від самотності, дослідження на тему життя і смерті. Не пропустіть прем’єру, що обов’язково викличе відгук у вашому серці.

Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, пр. Броварський, 25
29 червня, 18:00
Квитки: від 250 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист