Вінегрет із гірчично-лимонним соусом: тепер ви робитимете цей салат тільки так!

У цьому рецепті стандартний для вінегрету набір, але гірчично-лимонна заправка робить його особливим. Якщо замість гірчиці додати хрін, виходить також дуже цікаво.

500 г картоплі

250 г буряку

250 г квашеної капусти

150 г консервованого горошку

1 невелика цибулина

1 ст. л. діжонської гірчиці

1/2 лимона

20 мл оливкової олії

Картоплю і буряк добре промити щіткою під проточною водою, окремо зварити до готовності. Почистити овочі, нарізати дрібним кубиком. З'єднати з горошком та  квашеною капустою, перемішати. Змішати гірчицю, сік 1/2 лимона та оливкову олію, збити вилкою до стану емульсії, заправити вінегрет.
 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист