Рецепт гарбузового супу з пастою том-ям і кокосовим молоком

Без приправ майже всі страви здаватимуться недостатньо смачними. Тому пропонуємо вам приготувати по-справжньому осінній і пікантний суп з гарбуза, у якого є шанси стати вашим улюбленим. 

500 г очищеного гарбуза

1 цибулина

2 зубчики часнику

250 г кокосового молока

1-2 ч. л. пасти том-ям чи червоної пасти карі

0,5 л води

сіль за смаком

 

Для сервірування:

1 перець чилі

½ цибулини

свіжа петрушка

Цибулю та часник довільно нарізати, обсмажити на оливковій олії до легкого золотистого кольору. Додати нарізаний невеликими кубиками гарбуз і обсмажувати ще 3-4 хвилини.

Влити воду і за смаком посолити. Варити ще 15 хвилин, щоб гарбуз став м'яким.

Перебити гарбуз блендером, додати кокосове молоко і 1 чайну ложку пасти том-ям або червоної пасти карі. Прогріти все разом 3 хвилини, спробувати і, якщо потрібно, додати ще гострої пасти. Важливо додавати її поступово, орієнтуючись на вашу чутливість до гострих приправ.

Для сервірування перець чилі нарізати кільцями, а цибулю півкільцями. Обсмажити цибулю на олії до темно-коричневого кольору, щоб вона стала хрусткою, і  викласти на паперовий рушник. Сервірувати суп готовими цибулевими чіпсами, перчиком чилі та зеленню.

Вас це може зацікавити: Як приготувати вітамінний смузі з гарбуза

Що буде, якщо їсти страви з гарбуза щодня

Запечена цибуля з сальсою з волоського горіха – проста і стильна закуска

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист