Кінець липня – саме час ароматних динь та кавунів. Пропонуємо приготувати з них закуску – дуже смачну і з оригінальною подачею.
Здається, інгредієнти цієї страви зовсім не поєднуються. Але насправді ви отримаєте вибух смаку.
200 г кавуна
200 г дині
100 г шинки з індички
100 г сиру фета
мелений перець та бальзамічний соус за смаком
Нарізати кавун, диню, шинку та сир фета кубиками приблизно однакового розміру (2х2 сантиметри).
Інгредієнти можна просто перемішати, а можна викласти на тарілці у вигляді квадрата у два шари.
Приправити меленим перцем. За бажанням полити бальзамічним соусом.
Вас це може зацікавити: Кавун на грилі, фета і шпинат – салат, який підкорить ваше серце
Як варити кукурудзу, щоб була ніжною й соковитою: секрети неперевершеного смаку