Кавун у нашому уявленні – типовий десерт. Але спробуйте додати його до салату. Більше того – спочатку підсмажте його на грилі! Таку смакоту точно не зможете забути.
У принципі, можна кавун і не смажити. Але гриль надає йому приємного запаху диму. А шпинат, фета та бальзамічний соус ідеально врівноважують солодкий смак найбільшої ягоди.
200 г кавуна
1 ч. л. свіжого кропу
4 ч. л. сиру фета
Пучок шпинату
Бальзамічний соус
Сіль за смаком
Із кавуна дістати зернятка, зняти шкірку і нарізати його трикутниками. Кріп дрібно нарізати.
Трохи посолити кавун і покласти на решітку. Дати підсмажитися на грилі приблизно 10 хвилин, поки не з’являться сліди від вугілля. Посипати зверху кропом.
На тарілку викласти листя шпинату. Зверху – скибочки смаженого кавуна. Посипати фетою кожну і полити салат бальзамічним соусом.
Вас це може зацікавити: Два овочевих салати з малиною: рецепти для гурманів