Кавун на грилі, фета і шпинат – салат, який підкорить ваше серце

Кавун у нашому уявленні – типовий десерт. Але спробуйте додати його до салату. Більше того – спочатку підсмажте його на грилі! Таку смакоту точно не зможете забути.

У принципі, можна кавун і не смажити. Але гриль надає йому приємного запаху диму. А шпинат, фета та бальзамічний соус ідеально врівноважують солодкий смак найбільшої ягоди.

200 г кавуна

1 ч. л. свіжого кропу

4 ч. л. сиру фета

Пучок шпинату

Бальзамічний соус

Сіль за смаком

Із кавуна дістати зернятка, зняти шкірку і нарізати його трикутниками. Кріп дрібно нарізати.

Трохи посолити кавун і покласти на решітку. Дати підсмажитися на грилі приблизно 10 хвилин, поки не з’являться сліди від вугілля. Посипати зверху кропом.

На тарілку викласти листя шпинату. Зверху – скибочки смаженого кавуна. Посипати фетою кожну і полити салат бальзамічним соусом.

Вас це може зацікавити: Два овочевих салати з малиною: рецепти для гурманів

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист