Два овочевих салати з малиною: рецепти для гурманів

Літо – час салатів. Упевнені, у вас є свої улюблені. Але не позбавляйте себе приємних гастрономічних вражень – спробуйте щось новеньке. Наприклад, салат з малиною. Ви здивуєтесь, наскільки органічно вона вписується у овочеві мікси і як ефектно смакує з сиром та горішками.

Салат зі шпинатом і фетою

60 мл оливкової олії

1 ст. л. червоного винного оцту

1 ч. л. діжонської гірчиці

½ ч. л цукру

пучок шпинату

50 г кедрових горіхів

50 г малини

120 г сиру фета

Зробити заправку: змішати оливкову олію, оцет, гірчицю, цукор, сіль та перець за смаком.

Фету порізати на невеликі кубики.

Викласти на тарілку шпинату (краще брати бебі-шпинат), зверху – малину та фету.

Полити заправкою. Посипати кедровими горішками.

Полити заправкою.

Салат з овочевим асорті та малиною

200 грамів помаранчевих помідорів чері (можна взяти різнокольорові чері)

100 грамів редиски

1 склянка малини

1 червона цибулина

1 огірок середнього розміру

1 ч. л. легкої гірчиці

½ ст. л. рідкого меду

1 ст. л. оливкової олії

½ ч. л. лимонного сок

сіль за смаком

дві гілочки кропу

Редиску порізати тоненькими кружечками, огірки – тонкими довгими слайсами і скрутити в трубочку (за бажанням можна просто порізати напівкільцями), цибулю – напівкільцями. Черрі розрізати не треба

Змішати гірчицю, мед, олію та лимоний сік.

Викласти овочеве асорті на тарілку, додати малину і полити заправкою. Прикрасити кропом.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист