Дуже несподівано: для чого в пральну машину додавати горілку

Міцний алкоголь доречний не тільки на столі під час вечірки. Якщо вам потрібно випрати речі, які неприємного пахнуть, 100 грамів не будуть зайвими.

Трапляються ситуації, коли нам доводиться прати речі з надзвичайно неприємним запахом. Аромат диму після пікніку, запах поту після інтенсивного тренування чи сліди життєдіяльності улюбленої кицьки на простирадлі інколи відчуваються навіть після машинного прання. Щоб не довелося запускати пралку повторно, скористайтеся цим лайфхаком.

Напевно, у барі у вас є недопита пляшка горілки. Та, яка стоїть вже не перший місяць і яку й вилити шкода, і пити вже ніхто не буде. Саме зараз прийшов її час – вона виконає роль дезинфікуючого засобу.

Для цього у відсік пралки з миючими засобами додайте 100 мл горілки і запустіть програму прання. Коли барабан наповниться водою, натисніть на паузу. Потрібно дати трохи часу речам, щоб вони встигли просочитися горілчаним розчином.

Через годину знову увімкніть пралку і дозвольте їй зробити свою справу.

Коли ви дістанете прання, приємно здивуєтесь його свіжому аромату. Адже спирт вбиває всі бактерії, які викликають неприємний запах.

Не бійтеся, що заміть амбре, з якими боролися, від речей тепер віддаватиме алкоголем. Запах спирту зникне під час прання.  

Ще один плюс використання горілки – вона виведе застарілі плями на речах. Тож варто спробувати.

Вас це може зацікавити: Два способи почистити речі від серветки, яку ви залишили в пральній машині

Не припускайтесь цієї частої помилки: 5 речей, які не можна класти в пральну машину

Як часто потрібно прати джинси: такої відповіді ви точно не очікували

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист