Де цікаво провести час на вихідних (27 і 28 квітня) у різних містах України

Куди піти в Одесі

Відкритий благодійний ярмарок «Craft&MusicFair»


Ярмарок має компактний формат, створений в кращих традиціях фестиваля. На гостей чекає живописна локація та чудова музична програма. Найсмачніша крафтова продукція з усієї країни від кращих представників малого бізнесу.

Як завжди зберуться крафтяри та вуличні шеф-повари, які знов об’єднаються для вас в одному місці, щоб нагадувати усьому світу, що ми міцно тримаймося бо ми незламні, й ще вміємо насолоджуватися життям!

Літній Театр «Gorsad», вул. Преображенська 24

26-28 квітня, 12:00-22:00

Квитки: вхід вільний.

Ляльковий спектаклю «Дюймовочка»

Маленька героїня Дюймовочка, з'явившись на світ, стикається з безліччю питань. Її головне завдання – зрозуміти, що ж таке щастя. Адже у кожного – Ластівки, Крота, Жаби і Миші є своє уявлення про це. І тільки пройшовши через безліч випробувань, Дюймовочка відкриває для себе, що щастя – це коли маєш добре серце і робиш добрі справи. А ще, коли поруч справжні друзі, які не зрадять і не скривдять. Діти побачать, що добре ставлення завжди буде винагороджено. А дорослі вкотре повірять в силу теплих слів, дружби і вірності.

Одеський обласний театр ляльок, вул. Пастера, 15
28 квітня, 18:00
Квитки: від 150 грн.

Дитяча вистава «Мауглі»


Спектакль за мотивами «Книги джунглів» Редьярда Кіплінга. Коли Мауглі виріс, йому довелося пережити чимало пригод в індійських джунглях. Однак головним його ворогом і до тепер залишається старий тигр, який переконаний, що людське дитя – це його здобич.

І все-таки головне тут, що добро обов'язково перемагає над злом.

Одеський театр юного глядача, вул. Грецька, 48А

28 квітня, 18:00
Квитки: від 200 грн.

Оперета «Принцеса цирку»

Світ цирку – джерело світла і святкового настрою. Саме такої атмосфери сповнена оперета «Принцеса цирку». Але якщо зануритися у цей світ глибше, стає очевидним: за блиском і виром емоцій приховані шалені інтриги. Адже головній героїні – поважній жінці з вищого прошарку суспільства належить вийти заміж за «короля арени» та стати справжньою «принцесою цирку». То що ж переможе у складному протистоянні: заскорузлі упередження й високі титули чи щире почуття?

Театр музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного), вул. Пантелеймонівська, 3
26 кв
ітня, 16:00
Квитки: від 250 грн.

Вистава «Я помщуся світу любов’ю»

Яскравий музично-поетичний перфоманс, створений за віршами українських поетів-шістдесятників та представників Розстріляного Відродження.

Колись Валентин Мороз написав: «Більше нічого чекати: літаки вже крильми б’ють». Талановитий автор відлетів, та живою залишається красива душа поета. «Я помщуся світу любов’ю» – це про Них, про нас, про періоди зламу й піднесення мистецтва. Це перфоманс про вплив Великих постатей на історію і сьогодення, у якому Вони продовжують жити у власних поетичних рядках…

Український театр, вул. Пастера, 15

27 квітня, 16:00
Квитки: від 80 грн.

Куди піти у Дніпрі

Вистава «Лісова пісня»

На вас чекає неймовірне дійство, що викличе щире захоплення та замилування яскравими образами, ефектною сценографією, оригінальністю текстів, світловими рішеннями. А від прекрасних костюмів та тонкої акторської гри просто перехоплюватиме подих. «Я в серці маю те, що не вмирає!» – цими словами Мавки говорять дух волі, сила любові. У них – краса людської душі та безцінне послання Лесі Українки, яке вона лишила для нащадків.

Режисер-постановник – Валерій Зубчик. Режисер з пластики – Олексій Клейменов. 

Дніпровський академічний театр драми та комедії, пр. Яворницького, 97

27 квітня,16:00
Квитки: від 150 грн.

Вистава «Коза-дереза»


Головна героїня спектаклю – хитра ледарка Коза-Дереза. Вона живе у діда й баби не знаючи горя, але замість вдячності постійно усім незадоволена. І саме на прикладі жадібної Кози-Дерези маленькі глядачі побачать, що егоїзм, лінощі та недоброчесність – погані якості. Та завжди є можливість визнати свої помилки і виправитися. «Коза-Дереза» – це барвисті декорації, чудовий акторський склад та повчальний зміст.
Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка, вул. Воскресенська, 5

28 квітня, 17:00
Квитки: від 150 грн.

Вистава «Майська ніч»

Дії відбуваються у мальовничому полтавському селі ХІХ століття. Тут мешкають добрі й відкриті, щирі та винахідливі українці. Не без гумору розкрито у виставі образ Явтуха Макогоненка, сільського голови, який є ласим до жінок та молодих дівчат. А в основі сюжетної лінії твору, – звичайно, кохання Левка до Галі. Постановка дарує неймовірні враження від зображення різноманітних народних звичаїв, русальних обрядів, танців та пісень.

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр імТ.Г.Шевченка, вул. Воскресенська, 5

28 квітня, 16:00
Квитки: від 250 грн.

Алея сакур біля Монумента Слави


Дніпро перетворився на справжній куточок Японії! На центральній алеї біля Монумента Слави розцвіли пів сотні сакур, розпустивши свої ніжні рожеві квіти. Це не лише чудове місце для прогулянок, але й неперевершена весняна фотозона, де можна зробити чудові фото на будь-який смак.

Варто зазначити, що через аномально теплий квітень цього року сакури розцвіли на декілька тижнів раніше, ніж зазвичай. Тож не проґавте можливість насолодитися цією красою!

Проспект Яворницького,1
Щодня
Квитки: вхід вільний.

Мюзикл «Мільйон червоних троянд»

Романтичний мюзикл змальовує щирі почуття, які у 1905 році засліпили відомого грузинського художника Ніко Піросмані. Митець познайомився з молодою актрисою паризького театру мініатюр Маргаритою під час гастролей театру у Тифлісі. Щиро закоханий у Маргариту Піросмані продав усе що мав і подарував дівчині море квітів. Проте вона за кілька днів залишила Грузію, так і не розділивши почуття художника. Але сплине час, і Маргарита, оглядаючи в Луврі картини художника-дивака, впізнає на одному з полотен себе… Вже багато десятиліть митці різних країн оспівують історію кохання Піросмані.

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр імТ.Г.Шевченка, вул. Воскресенська, 5

27 квітня, 16:00
Квитки: від 150 грн.

Куди піти у Львові

Музей Франка


Музей Франка сьогодні – це не лише давня вілла на околиці Львова, а місце сили і розвитку. Це сучасний культурний простір для плідного діалогу, наукових студій та мистецьких пошуків, для інтелектуальної праці та дозвілля. Простір, де досі живе дух великого творця нових мистецьких і наукових світів.
Місце його пам’яті, надійне сховище його спадщини і лабораторія франкознавчих досліджень. Загальний фонд музею складає близько 30 тис. експонатів, а експозиція розміщена на території двох будівель та красивого присадибного дворика. Головною окрасою музею є магнолія!

Музей Франка, вул. Івана Франка, 150/152

Щодня, 10:00 17:00.
Квитки: 100 грн.

Шоу «Стендап + Накидони»

Стендап від трьох коміків та імпровізаційний формат, в якому коміки знайомляться з глядачами, обговорюють новини і роблять свої заготовки смішнішими. Глядачі можуть пропонувати свої новини і весело проводити вечір в теплій атмосфері!

На вас чекає стендап від Альберта Лалаяна, Івана Барбула та Андрій Озарківа.

Довгі бурхливі оплески, вул. Січових Стрільців, 3
28 квітня, 19:00
Квитки: від 250 грн.

Вистава «Вороги дівчат»


Арт-рух «Експеримент», Театр Франца Кафки і Театр «Слово і голос» запрошують вас на нову подію із циклу PlayForUA.

Вистава досліджує глибини людської трагедії та жагу до помсти.

Сюжет обертається навколо раптової події, яка руйнує життя героїв. Занурені в горе та гнів, вони шукають відповіді та прагнуть покарати винних.

 В ролях: Назарій Боденко, Герман Гошкадор, Ірина Кірчанова (фортепіано).

Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38

27 квітня, 18:00
Квитки: від 200 грн.

Концерт гурту «Діти інженерів»


Діти інженерів, квіти інтер'єрів, спадкоємці винахідників... Можна продовжувати пошуки синонімів, аби описати цей гурт, але який в тому сенс, якщо ви гарно розумієте про кого мова. Як їх не назви, це або один з ваших найулюбленіших гуртів, або гурт, про який ви стовідсотково чули та який вам точно сподобається.

Клуб на !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26
27 квітня, 18:30
Квитки: від 300 грн.

Подія «Musique Café: Музичні ландшафти Карпат»

Ви зможете насолодитися унікальним традиційним звучанням теленки, фрілки, дводенцівки, зозулі, дримби, цимбал, скрипки, наю (ребра) і інших інструментів. Прозвучать вокальні та танцювальні мелоді румунів, лемків, бойків, гуцулів, молдаван, які дотепер знані серед виконавців і любителів сучасної автентичної музики, - все сплітається в єдину канву цієї музичної концертної програми.

Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38

28 квітня, 18:00
Квитки: від 250 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист