Девід Бекхем хоче засудити друга на $18,8 млн

Легенда футболу подав до суду на колишнього друга, американського актора Марка Волберга, якому допомагав розкручувати бізнес. Він вимагає від нього компенсацію в розмірі $18,8 млн.

Дружба закінчується там, де починаються гроші. Так сталося і у Бекхема з Волбергом. Вони познайомилися в 2007 році, коли Девід почав грати за команду LA Galaxy і переїхав до Лос-Анджелесу. І заприятелювали. Тому коли Волберг відкрив мережу фітнес-клубів F45 Training, погодився допомогти у розкрутці – став обличчям рекламної кампанії.

Звісно ж, не за дарма. В якості платні Бекхем мав получити частину акцій F45 Training.

Справи Волберга досить швидко пішли вгору. Але розраховуватися він не поспішав. Зрештою таки виконав свою частину домовленостей за контрактом. Однак, за словами Бекхема, на той момент акції знецінилися, і він втратив не один мільйон доларів.

Хоча Бекхем вважається одним із найбагатших футболістів світу (подейкують, його щоденний прибуток складає близько $67 тис., тобто більше $2 млн на місяць), гроші рахувати вміє. Тож він звинуватив Волберга у шахрайстві і має намір відсудити в нього свої збитки.

Цей процес тягнеться з 2020 року, сума позову постійно зростає через неустойку. Якщо в липні 2022-го це було $ 14,3 млн, зараз вже $18,8 млн.

Волберг з грошима прощатися не хоче – претензії Бекхема називає безпідставними. Однак юристи футболіста спускати все на гальмах не збираються і готуються до слухання справи, яке відбудеться в січні 2025-го.

Вас це може зацікавити: Девід Бекхем отримав у подарунок на Різдво курятник

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист