На Великдень Наталія Могилевська показала місце своєї сили

На Великдень Наталія Могилевська присвятила день своїй сім’ї та поділилася з прихильниками особливими моментами свого дитинства, відвідавши церкву, де її хрестили - Свято-Вознесенський храм. Це місце для артистки стало символом міцного зв'язку з вірою та місцем, де вона вперше загадала свої мрії про музичну кар'єру.

"Це місце, де я вперше маленькою загадала бажання стати відомою співачкою і займатися музикою все своє життя. Це моє місце сили. Сьогодні дорогою до чоловіка та доньок, я проїжджала Голосіївський район. Коли я була маленька, моя перша квартира, яку я знімала у Києві, була тут. Я зупинилась попити води і зрозуміла, що знаходжуся біля церкви, саме біля того храму, завдяки якому я все життя шла до Бога. Свято-Вознесенський храм. І я сьогодні прийшла сюди, щоб подякувати за те, що я такі інсайти  переживала тут, ставила свічку, загадувала перші свої бажання, створювала, молилася до Бога, щоб стати відомою співачкою, все життя бути у творчості.” - коментує Наталя.

У цей благодатний день, Наталія Могилевська вирішила зробити для своїх доньок щось особливе. Незважаючи на те, що не змогла знайти святкові повітряні кульки у вигляді пасхальних зайців, вона зробила неймовірний жест, намалювавши їх самостійно. Рожеві кульки з ніжним написом "Люблю тебе, донечко" стали чудовим подарунком, який дівчатка прийняли з великим захопленням.

"Зайця сама малювала. Не знайшла кульок із пасхальними зайцями. Лайфгак: коли не знайшли тематичні святкові кульки із зайчиком для дітей, тоді беремо ситуацію у свої руки і малюємо самі," - поділилася артистка своїм досвідом у Instagram.

Наталія Могилевська продовжує надихати та робити незабутні миті для своєї сім'ї, відзначаючи важливі моменти і даруючи радість своїм близьким.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист