Два способи почистити речі від серветки, яку ви залишили в пральній машині

Таке хоча б раз траплялося з кожною господинею: дістала прання з пральної машини – а воно обліплене дрібним клаптиками серветки, забутої в кишені. Чистити все вручну – це купа часу. Але є способи привести речі до ладу без зайвих зусиль.

Господині знають, що маленька дрібничка у вигляді монети може вивести з ладу пральну машину. Тому перевіряти кишені одягу, перш ніж запустити цикл прання, стало правилом. Однак бувають ситуації, коли втратила пильність, забула, не догледіла. І одна-єдина серветка може зіпсувати настрій.   

Але без паніки! Запам’ятовуємо, що потрібно зробити.

Для тих, у кого є сушильна машина

Можна, звичайно, взяти щітку для одягу і почистити кожну річ з двох сторін. А можна просто струсити речі, щоб максимальна кількість клаптиків серветки відпала. І завантажити їх у сушильну машину. Експерти кажуть, достатньо кількох хвилин, але для надійності радять увімкнути її на 10 хвилин.

Цього часу буде достатньо, щоб усі білі клаптики обсипалися. Залишиться просто очистити фільтр-осушувач – і справу зроблено!

Для тих, у кого немає сушильної машини

Якщо у вас сушильно машини немає, діставайте тазик і таблетки аспірину. Спочатку, як і в першому випадку, гарно струсіть речі. Потім наберіть у тазик теплої води і розчиніть у ній аспірин (на 10 літрів води – 6 таблеток). Покладіть туди одяг і залиште на дві години.

Результат вас здивує: залишків серветки не знайдете ні на речах, ні у воді. Вони просто розчинилися! Тепер потрібно сполоснути одяг у пральній машині – і можна розвішувати сушитися.

Раніше ми розповідали: Порошок чи гель для прання: розбираємось, що краще й вигідніше

А також: Не припускайтесь цієї частої помилки: 5 речей, які не можна класти в пральну машину

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист