Астрологиня розповіда, які дні в 2024 році будуть найсприятливішими для пошуку кохання

Якщо вам не щастить у коханні, не впадайте у відчай. У цьому році є кілька днів, коли шанси знайти свою половинку надзвичайно високі.

Життя сповнене сюрпризів. Саме тоді, коли здається, що ви невдаха і у вас нічого не вийде, ситуація може змінитися на вашу користь. Це стосується і особистого життя. Буквально щохвилини у вас є шанс зустріти своє кохання: у черзі на касу супермаркета, на зупинці громадського транспорту, на діловій зустрічі чи навіть вдома, коли ви серфите в мережі.

Але впродовж року бувають дні, коли зірки і планети розташовуються таким чином, що вам щастить просто фантастично. Їх знає відома у Великобританії экстрасенс і астролог Інбаал Хонігман. Запам’ятайте ці дати.

1 травня. У цей день немає ретроградних планет, що трапляється надзвичайно рідко.  Натомість чотири планети знаходяться у знаку Тельця, який характеризується своєю стабільністю. Серед них – Венера, планета кохання. Тому 1 травня надзвичайно вдале для кохання.

Ще дві планети цього дня знаходяться у знаку Риб, який вважається найромантичнішим серед усіх знаків зодіаку. Поєднання домашнього затишку Тельця і  романтики Риб робить цю дату ідеальною для того, щоб освідчитися, почати жити разом чи зробити пропозицію.

21 червня. Це останній день Близнюків і початок «сезону» Рака – знаку зодіаку, який дуже любить свій дім і цінує сімейний затишок. Три планети перебувають у Раку, включаючи Венеру, і зводять одинокі серця.

17 вересня. День місячного затемнення. Астрологи переконані, що Місяць керує мріями, тому може посприяти в коханні і побудові міцних стосунків. До того ж буде повний місяць в Рибах – як було сказано вище, найромантичнішому знаку зодіаку.  Сонце знаходиться в Діві – розумному, виваженому знаку, і підштовхує людей до нетоксичних стосунків. А Венера перебуває в Терезах, які тримають баланс. Вона  сприятиме початку любовних історій, заснованих на рівності. Це вдалий день для першого побачення чи розмови про наступний етап стосунків (наприклад, про весілля або батьківство).

30 грудня. Кінець року – час підбивати підсумки і особлива дата для тих, хто в пошуках кохання. Саме тоді, коли людина засмутиться через те, що це був ще один рік самотності, може статися та сама зустріч…

Для цього на небі є всі передумови. І Сонце, і Місяць знаходяться в земному Козерозі. Це зрілий знак, який підходить  для серйозних тривалих стосунків. У цей день варто зареєструватися в додатку для самотніх, якщо ви там ще не зареєстровані, взяти на себе серйозну відповідальність і починати пошуки спільної нерухомості.

Вас це може зацікавити: Чотири знаки зодіаку – справжні стерви: хто впізнав себе?

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист