Чотири знаки зодіаку – справжні стерви: хто впізнав себе?

Вони можуть дратувати оточуючих однією своєю появою. Тому що вимагають до себе багато уваги, різко змінюють настрій, люблять зробити з мухи слона і поводяться, як принцеси. Що тут скажеш? Просто стерви!

Овен

Якщо вже представниця цього знаку зодіаку щось задумала, вважає, що для досягнення мети підходять будь-які засоби. Усі повинні танцювати під її дудку – їй важко прийняти іншу думку. Не терпить критики і відразу ж випускає пазурі. Зате сама вважає нормальним висловлювати невдоволення, якщо їй щось не подобається, причому для цього не підбирає виразів.

Лев

Самозакоханості Левиць можна позаздрити. Вони абсолютно впевнені у своїй досконалості, правоті і безгрішності, тому думка сторонніх людей значення для них не має. Не намагайтеся до них достукатися чи поставити на своє місце. Єдине, чого доб’єтеся, – зіпсуєте собі настрій. «Я? Та ніколи!» – їхня улюблена фраза.

Скорпіон

Це еталонні стерви. Але спочатку справжня  натура жінки-Скорпіона не помітна. Адже коли вона сердиться або в поганому настрої, може довго мовчати. А потім її прориває! І це виглядає, ніби вибух бомби: все, що тримала в собі, випускає назовні. Тоді вона може бути дуже єхидною, провокувати оточуючих на конфлікт, звинувачувати всіх і у всьому. Щоб витримати таку особу, потрібно мати нерви, як канати.

Рак

Раки дуже емоційні, до того ж страждають від перепадів настрою. Постійно ображаються, постійно їм щось не подобається і все не так, як вони собі уявляли. Віртуозно маніпулюють людьми. Коли їх щось не влаштовує, можуть реагувати дуже неприязно. Вони люблять влаштовувати істерики, вимагати до себе увагу і наполягати на своєму, навіть якщо не праві. Хоча у своїй правоті ніколи не сумніваються.

Вас це може зацікавити: Знаки зодіаку, які часто заводять романи

Їх ніщо не бере: знаки зодіаку, яких не можливо зурочити

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист