Знаки зодіаку, які часто заводять романи

Ніхто з нас не застрахований від ситуації, коли в якийсь момент голова починає йти  обертом і опиняєшся в ліжку не з тією людиною, якій щодня освідчуєшся в коханні. Але деякі знаки зодіаку особливо схильні до інтрижок.

Лев

Леви люблять бути в центрі уваги і дуже впевнені в собі. Проте їм подобається отримувати підтвердження того, наскільки вони чудові. У тому числі – і в сексі. Вони будуть надзвичайно пристрасними, щоб чути приємні слова знову і знову. Аде дивувати нового партнера простіше, тому перескакують з одного ліжка в інше. Будьте обережними, коли маєте з ними справу.

Стрілець

Представники цього знаку зодіаку понад усе цінують свободу – навіть коли мають стосунки. Якщо тримати їх на короткому повідку, постійно контролювати, досить швидко їм це набридне, і вони почнуть шукати пригод на стороні. Адже інтрижка для них – спосіб самоствердитися. Загалом, більшість Стрільців не створені для серйозних стосунків. Вірними вони залишаються рідко.

Водолій

З Водоліями все досить складно. З одного боку, вони обожнюють свою половинку. З іншого, якщо випадає нагода для флірту чи інтрижки, рідко можуть встояти. Гормони зашкалюють – буквально зносить дах. Водоліям подобають нові емоції, новий досвід – це ще одна з причин, чому вони часто вплутуються в інтрижки. Але якщо вам вдасться постійно дивувати Водолія в ліжку, можливо, він не ходитиме наліво.

Близнюки

Для них не має значення, у стосунках вони чи самотні. Якщо є можливість завести роман, обов’язково нею скористаються. Справа в тому, що Близнюки ненавидять рутину і обожнюють драйв та пригоди. Вони можуть любити свого партнера, але спробувати щось інше з кимось іншим – це  святе. Романи слідують один за одним, тому мати стосунки з представниками цього знаку дуже складно.

Вас це може зацікавити:Щасливі дні у квітні за китайським гороскопом: у Коня збудуться мрії, а Козі пощастить виграти в лотерею

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист