Як приготувати піцу з гарбузом і грушею на пісному тісті

У цій незвичайній версії піци ми змішуємо сезонні інгредієнти, які додадуть страві вишуканого смаку. Тут солодкість гарбуза, груші та запечена червона цибуля поєднуються з пікантністю сиру та свіжістю розмарину. Обов’язково додайте горіхи та дрібку свіжого меленого перцю перед подачею, щоб зробити смак ще витонченішим і виразнішим.

150 г гарбуза зимових сортів

1 маленька червона цибуля

200 г сметани або йогурту

150 г сиру фета

1 груша

1/2 ч. л. солі

дрібка суміші молотого перцю

50 г будь-яких горіхів

Для тіста:

250 г борошна

120 мл теплої води

2 ст. л. оливкової олії

1 ч. л. морської солі

30 г пармезану

У великій мисці змішати борошно і сіль. Поступово додати воду та оливкову олію і замісити тісто. За бажанням додайте тертий пармезан – він дасть тісту легкий аромат.

Розкачати тісто в тонку основу. Зверху змастити оливковою олією і покласти у духовку, попередньо розігріту до 180°С.

Змішати сметану (або йогурт) з подрібненою фетою, додати сіль і відставити. Тонко нарізати цибулю, гарбуз і грушу на шматочки. Злегка обсмажити горіхи на сковороді.

Коли основа трохи запечеться, дістати її з духовки і розподілити зверху суміш фети та сметани. Викласти тонкі шматочки гарбуза, цибулі та груш. Випікати в духовці ще 15-25 хвилин, поки верх не почне підрум’янюватись.

Посипати готову піцу тонко нарізаним розмарином, меленим перцем та подрібненими горіхами.

Подавати гарячою.

Вас це може зацікавити: Швидка міні-піца – закохає в себе з першого шматочка

Як розігріти піцу без духовки, щоб була, як свіжоспечена

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист